Wij willen u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs bieden, en wel in die volgorde!
Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen.   

  • Uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort
  • U verblijft in prima hotels  Het liefste werken we met familiehotels. Daar waar de gastvrijheid nog door eigen familie in stand wordt gehouden en bewaakt. Maar hoe dan ook kennen we de hoteliers persoonlijk en hebben onze gasten er een streepje voor.
  • Ervaren chauffeurs en gemotiveerde medewerkers die U de mooiste plekken in Europa tonen
  • Wat onze busreizen vaak onbedoeld bijzonder maakt, is dat er een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Bijzonder gezellig…  

Violettacars is een gezond en bloeiend bedrijf, met nog een toekomst vol plannen en een service met een ♥

2D Luxemburg & Trier

Lekker dichtbij, prachtige natuur met een heuvelachtig landschap, bijzondere bezienswaardigheden en een toch niet zo onbekend wijngebied zijn de kenmerken van deze reis.  Vergeten we dan ook  de Romeinse stad Trier en Grevenmacher niet. We verblijven in het **** hotel Simon’s Plaza waar gezelligheid troef is. Een genieters reisje tussen het Groot Hertogdom Luxemburg en Duitsland.

 

REISPROGRAMMA

1e dag: St-Joris-Winge – Grevenmacher

Vertrek 06.30 uur.  Het weekend start met een bezoek aan één van de modernste Europese zuivelfabrieken in het centrum van het Groothertogdom Luxemburg. Hier ontdek je alles over melk en zuivelproducten door je langs de 45 interactieve stations te leiden Na deze verfrissende reis langs de natuur, volgt een degustatie van een kaasplateau. Geniet ervan en eet smakelijk ! Na dit bezoek zetten we onze weg verder via een Amerikaanse militaire begraafplaats, waar we even een korte tussenstop houden voor een bezoek. Daarna belanden we in de Moezelvallei, waar we een bezoek brengen aan het wijnhuis Caves de Wellenstein, dat opgericht is in 1930 en nu de grootste vestiging is  van de Domaines Vinsmoselle, waar 240 wijnhuizen deel van uit maken. Van hieruit worden de wereldwijde verzending van Vinsmoselle-wijnen gedaan. Maar wij brengen er een bezoek met een degustatie van een 3-tal wijntjes. Wordt stilaan tijd om ons hotel op te zoeken en er in te checken,  het avondmaal te gebruiken en te overnachten.

 

2e dag: Grevenmacher – Trier – St-Joris-Winge

Na ons ontbijt, valiezen laden en maken we met onze autocar een leuke rit naar Trier.  En wat is een betere manier om de Moezel te ontdekken dan tijdens een onvergetelijke boottocht dus we gaan aan boord voor een panoramische rondvaart. Het middagmaal nemen we daarna in het centrum. Daarna ontdekt u de stad op eigen houtje of gaat u mee met onze gids op verkenning naar de verschillende bezienswaardigheden zoals de Porta Nigra, de Constantijnbasiliek en de vele andere  Middeleeuwse monumenten. Nog wat vrije tijd en daarna terug huiswaarts.  Thuiskomst is voorzien rond 20.30 uur.

Hotel : Simon’s Plaza

In het **** Hotel Simon’s Plaza wordt u op een hartelijke manier ontvangen. Het beschikt over modern ingerichte kamers voorzien van satelliet-tv, minibar, airconditioning en parketvloeren en gratis internet. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, een handdoekverwarmer en een make-upspiegel.  In het restaurant worden  eigentijdse en lekkere maaltijden klaar gemaakt. ’s Morgens een rijkelijke ontbijt en ‘s avonds wordt er een 3-gangen menu  geserveerd  Wens je na het eten gebruik te maken van de fitnessruimte of liever een glaasje aan de bar te drinken geen probleem. Een leuk hotel om te verblijven !

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur en reisleider

Reis op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal

Inkomgelden :

  •         Vitarium met degustatie kazen
  •             Caves Wellenstein
  •             Boottocht Moezel

De vermelde rondritten in het programma

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + 44,00€

Niet inbegrepen

Middagmaal 1ste dag

Dranken  en persoonlijke uitgaven

Inkomgelden tenzij niet inbegrepen in programma

Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 325.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.