We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

Jacky Lafon kerstvariété aan zee

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hart kerk  07.15 uur

Bureel Violettacars 07.45 uur

Leuven voorkant station (Acerta) 08.00 uur

 

Op 11 december 2023 nodigt Jacky Lafon haar vrienden uit op het podium van Kursaal Oostende, om samen met haar alle fans te laten genieten van een unieke, namiddag vullende kerstvariétéshow!  En het is ook kerst in Oostende.

We voorzien

  • Geschatte aankomst rond 10 uur
  • Show om 14 uur (voorstelling start omstreeks 14u00 en duurt 2 maal anderhalf uur met tussenin een half uur pauze)
  • Terugreis van Oostende rond 19.00 uur terug huiswaarts.

 

Show:  Na een carrière van meer dan 55 jaar, die haar op de planken bracht van alle grote variététempels die Vlaanderen rijk is, weet Jacky natuurlijk als geen ander hoe ze haar publiek moet entertainen en plezieren. Dat ze nog steeds populair is, bewijzen haar
uitverkochte “Zo Dankbaar” variétéshows én haar gesmaakte optreden als Zatte Rita, een personage dat ze meer dan 23 jaar met hart en ziel gestalte gaf, tijdens de festiviteiten rond “30 jaar Familie” in de Lotto Arena.

Jacky danst, zingt, plaagt en grapt zoals nooit tevoren, en zal hier op 11 december in worden bijgestaan door een reeks toppers in hun vak!

De zoetgevooisde en goedlachse tenor Jan Wuytens, onder meer bekend van I Can See Your Voice op VTM, zal iedereen versteld doen staan met zijn zangkunsten. Het talent van Jan Wuytens is uniek, en dat is ook het buitenland niet ontgaan. Zo staat hij                   binnenkort op podia in Rome en de Verenigde Staten! En op 11 december, speciaal voor jullie, in Kursaal Oostende.

Ook de Popkoning is van de partij! De chemie die er was tussen Jacky en De Popkoning in het legendarische VTM-programma HT&D is er nog steeds, en daar kunnen jullie live getuige van zijn. Wanneer bekende typetjes als Nicootje en Zuster Vaseline het                podium betreden, rollen er automatisch lachsalvo’s door de zaal.

Nog meer prachtige stemmen op het podium, want ook de ravissante Lissa Lewis tekent present. Lissa kreeg muziek met de paplepel mee, en kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een hele mooie carrière. Zo won ze in 2015 de zomertrofee van
Radio 2 in de categorie “Beste Doorbraak”, mocht ze samen met Andre Hazes Jr. zingen voor het Nederlands koningspaar én nam ze een duet op met Rob De Nijs!

Als kers(t) op de taart, wordt dit alles ook nog eens opgeleukt door een professioneel showballet onder leiding van Evelyne Delameillieure, van D-Dance Productions.

Laat je een namiddag lang entertainen, verbazen, verleiden…door dit unieke totaalspektakel!

 

Kerstmarkt: Nadien krijgen we nog tijd om zelf iets te eten of nog even langs te gaan op de kerstmarkt van Oostende. In december toveren ze in Oostende het Leopoldpark opnieuw om tot een groots winterevenement voor jong en oud.

  • Tijdens de eindejaarsperiode wordt het Leopoldpark opgelicht door meer dan 170.000 lichtjes.

  • Je vindt in het park meer dan 200 kerstbomen en 50 kerstchalets

     

    (vervoer en ticket show inbegrepen)

Reisinformatie

€ 50.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.