Gentse Floralien

Corona blijft roet in het eten gooien!
De Gentse Floraliën worden verplaatst naar 2022!

 

Vertrek om 09.00 uur. Vrije voormiddag en middagmaal te Gent, waarna we u naar het groene hart van de stad Gent brengen. Vanaf 14 uur ontdekken we het bloemen- en plantenfestival in de vertrouwde gebouwen van ICC, de Floraliënhal en het Kuipke. Met de keuze voor de Floraliënhal wil men in de eerste plaats een focus leggen op de authenticiteit en de essentie, op groenbeleving met een duidelijke erkenning voor de professionele business. Kom het zelf ontdekken in 2021. ° 1,5 ha binnentuin en 1,5 km ontdekkingsparcours ° meer dan 500.000 bloemen en planten. Kom, kijk, beleef en doe mee. Het is dan ook maar 1 x om de 5 jaar… (vervoer en toegangsticket inbegrepen)

De iconische locatie Floraliënhal in het Citadelpark – vormt 10 dagen lang het decor voor de mooiste creaties van nationale en internationale topfloristen, siertelers, tuinarchitecten en kunstenaars. 

Om de nieuwe, frisse aanpak van de volgende editie van de Floraliën te illustreren, deden we een beroep op Wim Opbrouck. Hij verloor zijn hart volledig aan de stad Gent en drukte in het verleden duidelijk zijn stempel op het leven in onze stad.  Die liefde voor Gent staat ook symbool voor het campagnebeeld van het thema ‘Het Paradijs, mijn wereldse tuin’.

Van natuur naar cultuur, biodiversiteit, groen in de stad en de klimaatverandering vormen de vier grote pijlers van Floraliën 2021.

 

Reisinformatie

€ 37.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.