Duvel & Breendonk

Vertrek om 08.15 uur bureel en 09.00 uur Tervuren, waarna het richting het Fort van Breendonk gaat voor een geleid bezoek. De gruwel van het Nazisme en de concentratiekampen hebben ook België niet gespaard. Het Fort van Breendonk is hiervan een ontroerend en sprekend bewijs. Het is vandaag één van de best bewaarde kampen in Europa. Breendonk is slechts een radertje in de concentrationaire wereld, een wereld waarin de vernietiging van het individu en de ontkenning van de menselijke persoon centraal stonden. Van september 1940 tot en met september 1944 verbleven circa 3.500 gevangenen in Breendonk. Dit is minder dan 10% van de ongeveer 40.000 erkende Belgische politieke gevangenen. Het Fort van Breendonk staat symbool voor de herinnering aan het lijden, de martelingen en de dood van zoveel slachtoffers.
Soep
Hoofdschotel
Dessert
Vanuit het restaurant maken we een toeristische rondrit doorheen het toeristische Klein-Brabant Scheldeland voor we richting ons volgende
bezoek gaan. Wil je graag meer weten over je favoriete drank en het brouwproces? Ontdek alles over de geschiedenis van de brouwerij Duvel Moortgat en neem een kijkje binnen de muren van de brouwerij en de bottelarij. Leer wat Duvel zo uniek maakt en hoe je de godendrank correct inschenkt. Je wordt ontvangen door een professionele bedrijfsgids. Na de introductiefilm krijg je een rondleiding in de brouwerij en ontdek je alles over het brouwproces en de indrukwekkende bottelarij. De rondleiding wordt afgesloten met één schenkinitiatie Duvel. Je gaat naar huis met een leuk aandenken.

Reisinformatie

€ 68.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.