Den Haag & Scheveningen

Vertrek aan het bureel om 07u00.  Vandaag bezoeken we Den Haag, ook bekend als de ‘Koninklijke stad aan de zee’.  Niet alleen omdat hier de Nederlandse regering is gevestigd, maar ook omwille van de vele leden van het Koninklijke Huis  die woonachtig zijn in deze chique stad.
Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, waar het alle dagen van de week bruist. Het winkelaanbod is even zo gevarieerd als de stad zelf; u vindt er alles van luxe warenhuizen en bekende wereldmerken tot en met gezellige straten vol boetiekjes en snuisterijenwinkels.
Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.
Vrije lunch.
Voor wie wil rijdt de bus na de middag naar het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust.  Een prachtig zandstrand van 3 km lang, een chique boulevard met een ongelooflijk uitzicht op zee en natuurlijk de volledig gerestaureerde Pier zijn maar enkele van de troeven van deze badplaats.  Bij mooi weer is het hier heerlijk vertoeven in één van de vele romantische strandpaviljoenen.
Na vertrek in Scheveningen passeert de bus terug langs Den Haag om de achtergebleven citytrippers/shoppers op te pikken.
Een dagje puur genieten!

 

Reisinformatie

€ 20.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.