Daens de musical

Voorlopig werden alle tickets tot eind oktober als “in wacht” geplaatst. Alle opties en tickets blijven bewaard en zullen niet vervallen.
We verwachten eerstdaags groen licht van de overheid. We kunnen dan concreet een voorstel uitwerken of deze datum al dan niet
verplaatst wordt en zo ja naar welke datum.  Ook wij zijn wachtend, hou zeker onze website in de gaten…. Voorlopig zou het 28 februari 2021 worden MAAR we wachten nog op bevestiging!

Vertrek om 12.00 uur aan ons bureel. “Daens, de Musical”: Na het succes van “40-45” komt men opnieuw met een grootse musical naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.  Een ijzersterk verhaal over de mythische figuur Adolf Daens, die vocht voor de rechten van de arbeiders in de vele fabrieken van Aalst en het opnam tegen zijn katholieke oversten die aan de kant van de industriëlen stonden. Daens 2.0. Dé grote meerwaarde zal toegevoegd worden door het gebruik van bewegende tribunes en decors, een immens groot speelveld en state-of-the-art audiosysteem dat zijn dienst reeds bewees bij “40-45”. Dit zal zorgen voor een unieke, aangrijpende musicalervaring. De musical wordt dus zeker geen herneming, eerder een 2.0-versie. Topcast De hoofdcast maken we alvast bekend. Niemand minder dan Peter Van de Velde zal de titelrol op zich nemen. Daarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter. en vele andere.

Reisinformatie

€ 87.5

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.