Daens de musical

UPDATE!!!

Studio 100 is ondertussen begonnen de voorstellingen van Daens de Musical te hernemen!
Wij krijgen per boekingsnummer een nieuwe datum – dat houdt in dat wij zelf  NIET kunnen beslissen wie wanneer naar de voorstelling kan gaan.  Vrije keuze is dus niet mogelijk!

Van zodra u aan de beurt bent contacteren wij u persoonlijk om u de nieuwe datum mee te delen.
Tickets zijn betaald en kunnen niet worden ingewisseld of terugbetaald.
Wij begrijpen dat dit voor moeilijke of pijnlijke situaties kan leiden, maar helaas ligt het niet in onze mogelijkheid om hier iets aan te veranderen.

Voor september zijn er shows gepland – daarna wordt Daens pas terug hernomen in december.

Nog even geduld dus graag!

BELANGRIJK!  Vanaf 1 september 2021 wordt er gewerkt met Covid Safe Tickets!!!
U dient dus persoonlijk voorzien te zijn van een geldig vaccinatiecertificaat of in het bezit te zijn van een negatieve PCR test die maximaal 48 uur oud of een negatieve sneltest die maximaal 24 uur oud is.
Indien u hiermee niet in orde bent, wordt de toegang geweigerd.

 

Vertrek rond de middag (juiste uur nog te bepalen!) aan ons bureel. “Daens, de Musical”: Na het succes van “40-45” komt men opnieuw met een grootse musical naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Een ijzersterk verhaal over de mythische figuur Adolf Daens, die vocht voor de rechten van de arbeiders in de vele fabrieken van Aalst en het opnam tegen zijn katholieke oversten die aan de kant van de industriëlen stonden. Daens 2.0. Dé grote meerwaarde zal toegevoegd worden door het gebruik van bewegende tribunes en decors, een immens groot speelveld en state-of-the-art audiosysteem dat zijn dienst reeds bewees bij “40-45”. Dit zal zorgen voor een unieke, aangrijpende musicalervaring. De musical wordt dus zeker geen herneming, eerder een 2.0-versie. Topcast De hoofdcast maken we alvast bekend. Niemand minder dan Peter Van de Velde zal de titelrol op zich nemen. Daarnaast speelt theatermonument Jo De Meyere de rol van Bisschop Stillemans. Free Souffriau is Nette Scholiers en Jelle Cleymans geeft gestalte aan de socialistische voorman Jan De Meeter. en vele andere.

Reisinformatie

€ 87.5

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.