van 01 tot 03 mei 2024 zal ons bureel gesloten zijn

Clouseau 40j

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hartkerk              17.00 uur

Bureel Violettacars                                                      17.30 uur

Leuven voorkant station (Acerta)                             17.45 uur

 

Clouseau viert volgend jaar zijn veertigste verjaardag, met hun 125ste concert in het Sportpaleis.  100 Tickets blok 143 – 144 vanaf rij 14 tot rij 24 (Rij 14 is eigenlijk rij 2 want het eerste rijnummer is rij 12) https://www.sportpaleis.be/plan-je-bezoek/zaalplan

 

2024 belooft een feestjaar grand cru te worden voor Clouseau, want dan bestaat de band maar liefst veertig jaar. Op 16 december 1984, om 11 uur om precies te zijn, traden ze voor de allereerste keer op in het CC Sint-Genesius-Rode. Om die mijlpaal te vieren, maken Koen en Kris hun langverwachte terugkeer naar het iconische Sportpaleis, waar ze op vrijdag 20 december hun 125ste (!) concert zullen spelen. Het wordt een spetterende apotheose van een druk feestjaar!

Honderdduizenden mensen kochten ooit een ticket om de broers Wauters én hun meesterlijke begeleidingsband aan het werk te zien. Iedereen die ooit een Clouseau-concert in ’t Sportpaleis heeft meegemaakt, weet dat hen een stevig feestje te wachten staat. Meer dan twee uur topentertainment met een karrenvracht aan hits en evergreens. Dat zal volgend jaar net zo zijn maar met dat tikkeltje confetti meer. Het wordt een bijzondere en emotionele avond, met veel dansen, hits en passie, kortom, onvergetelijk.

Om hun feestjaar aan te kondigen, schreeuwden Koen en Kris het letterlijk van de daken of eerder van het dak van het Sportpaleis. Zoals te zien is in de video die zonet de wereld werd ingestuurd, toonde een gigantische projectie op het dak eerst het getal ‘125’ en daarna de datum. Aandachtige kijkers hebben de voorbije week allicht ‘125’ zien opduiken op televisie, radio en sociale media. Een hint naar het Sportpaleisconcert dat nu al legendarisch is!

Clouseau hoeft geen introductie. De band van Koen en Kris Wauters is al decennia onverminderd populair en is in tussentijd uitgegroeid tot vaderlands muzikaal erfgoed. Hun oeuvre omvat meerdere ijkpunten van de Nederlandstalige popmuziek die zelfs onze taal hebben beïnvloed – van ‘Hoeders van de wet’ via ‘Het zit vanbinnen’ tot de unieke uitspraak van ‘Nobelprijs’.

Reisinformatie

€ 94.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.