We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

Chiconettes & Bikey Valley – 2 bedrijfsbezoeken

Vertrek

Tienen Aarschotsesteenweg H-Hart kerk    08.30 uur

Bureel Violettacars                                           09.00 uur

 

Chiconnettes. Een ontvangst met een speciaal drankje (!) mag niet ontbreken. De bedrijfsfilm leert je meer over de ganse teelt. Onze ervaren gids neemt je mee doorheen het hele bedrijf en uiteraard wordt ook gezorgd voor de nodige proevertjes !  Buikige, spits gesloten witloofkropjes, met een goudgeel randje aan de bladuiteinden. Binnenin zit er genoeg bittere kern om de blaadjes bij elkaar te binden.  CHICONNETTES worden vooral gebruikt in de betere restaurants. Veel hangt af van de chef. Als hij eemaal beseft welke pure smaak schuilt in ons product en met welk gemak het kan worden gebruikt, verschijnen onze chiconnettes in vele gerechten.

Naar ons restaurant voor soep – hoofschotel – dessert

Bij aankomst staat jullie persoonlijke gids jullie op te wachten.    We starten de rondleiding met een bezoek aan de site van Belgian Cycling Factory (producent van Ridley en Eddy Merckx fietsen).  Hier breng je een bezoek aan de fabriek waar je uitleg krijgt over het volledige productieproces met o.a. de logistieke afdeling, de lakkerij en montageafdeling.   Na het factory bezoek gaan jullie verder naar ons experience center: Bike Valley.  Hier ontdekken jullie o.a. de windtunnel, klimaatkamer en Bikefit.
Nadien krijg je een preview in de showroom van Belgian Cycling Factory waar je de nieuwste collectie van Ridley en Eddy Merckx kan bewonderen. We sluiten de rondleiding af in het fietscafé met een Après met een stukje Limburgse taart en een drankje.

 

 

Reisinformatie

€ 79.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.