Het zwanenmeer 07.03.2025 – Geniet van een avond vol elegantie, passie en onvergetelijke dans!

Bubbeltjes-kerst te Reims

Vertrek bureel 06.00 uur

We starten bij aankomst met een bezoek aan een kleine champagneproducent te Chamery, waarbij champagne al generaties in de familie zit. Zo leer je op leuke wijze over het champagneproces, het karakter en de bijzonderheden van deze wijze van productie. Uiteraard wordt je bezoek afgesloten met het proeven van een aantal bijzondere champagnes van het huis. En waarschijnlijk bent jij net als alle voorgangers verkocht!

Nadien rijden we richting Reims voor vrij middagmaal en één van de grootste kerstmarkten van Frankrijk! Geniet van 125 kerststalletjes met onder andere lokale delicatessen, traditionele producten en vele kerstcadeautjes. Maar  deze kerstmarkt is vooral gekend om zijn chalets van de kleine en grote champagneboeren. Naast de kerstmarkt kun je ook genieten van een groot reuzenrad, een nagebouwd kerstdorp en natuurlijk de prachtige stad!

Je geniet van deze prachtige, historische stad en ontdekt alle geheimen van de Champagnestreek. Het ruime aanbod aan restaurants en champagnebars laat je kennismaken met de Franse eetcultuur en belooft culinaire hoogtepunten!

Reisinformatie

€ 49.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.