9 Dagen Sloveense Rivièra – Portoroz

Slovenië heeft een enorme variatie aan landschappen, het Sloveense Alpengebied, de heuvelachtige wijngebieden, het Karstgebied met haar grotten en de kustreek langs de Adriatische Zee met zijn mild klimaat en een mengelmoes van oude Venetiaanse stadjes. Slovenië heeft slechts 46 kilometer kust maar dat is een juweel van een kust, waar cultuur, natuur en ontspanning op een bijzondere manier gecombineerd zijn. Wij verblijven in de bekende badplaats Portoroz aan de Sloveense kust, geliefd door vele toeristen !

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e – 2e dag: St.-Joris-Winge – Portoroz
Vertrek aan ons bureel om 15.00 uur. Via Aken, Keulen, Frankfurt, Wurzburg, Nurnberg, Munchen, Rosenheim, Salzburg, Tauerntunnel, Spittal, Villach, Udine, Trieste, Koper, Isola, Portoroz. Aankomst in de voormiddag. Vrije tijd voor het middagmaal. Kamerindeling (de kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 u) en vrije namiddag. Avondmaal en overnachting. Onderweg worden de gebruikelijke stops gehouden voor de vrije maaltijden

3e tot 7e dag:
Vrij verblijf in Half pension in een standaard tweepersoonskamer. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de zon, het strand, de zee en of de faciliteiten in het hotel.

8e –  9e dag: Portoroz – St.-Joris-Winge
Kamers ontruimen om 10.00  uur . En na het vrije middagmaal, koffers laden en vertrek huiswaarts. Via dezelfde weg als bij de heenreis en met de nodige stops onderweg, voor de vrije maaltijden . Aankomst aan ons bureel te Sint Joris Winge is voorzien om 09.00 uur.

Uitstappenprogramma Portoroz
Wij willen uw reis aan de Adriatische zee zo aangenaam mogelijk maken. De ideale manier om de streek te ontdekken is meegaan op uitstap.
Er is geen enkele verplichting, wij kunnen het u alleen maar aanraden. (min. 25 deelnemers) De uitstappen worden ter plaatse geregeld.
1. Uitstap: Boottocht Adriatische zee met bezoek aan Piran en stop in Izola
2. Uitstap: Kroatische Istrië
3. Uitstap: Wijnkelder met lichte lunch en proeverij, daarna bezoek aan Koper
4. Uitstap: Grotten van Skocjan daarna naar Hrastovlje (fresco’s)

 

HOTEL “HISTRION****”
Het hotel is gelegen in het St Bernardin Resort dat zijn naam dankt aan het voormalige klooster. Het resort bestaat uit een aantal hotels, verschillende
restaurants, tavernes, ijssalons en barretjes met terrassen, winkels en jachthaven. Het ligt direct aan zee en de jachthaven. Alle kamers zijn voorzien van bad/douche, wc, telefoon, tv, minibar, safe, airconditioning en beschikken over een balkon met zicht op zee of de jachthaven. Beschikt ook over een zwemparadijs met grote zwembaden met verwarmd zeewater.  In de restaurants worden uitstekende maaltijden verzorgd met zowel ’s morgens als
’s avonds zeer uitgebreide buffetten.

Inbegrepen

Nachtexpress per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeurs heen- en terugreis
Ervaren nederlandstalige reisleider
Half pension vanaf de 2e dag avondmaal tot 8e dag het ontbijt.
Toeristentaks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: +120,00 €

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen- en terugreis
Middagmalen
Dranken en persoonlijke uitgaven
Facultatieve uitstappen, eventuele inkomgelden, boottochten.
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Geen infodag korting op deze promotiereis

Reisinformatie

€ 675.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.