van 01 tot 03 mei 2024 zal ons bureel gesloten zijn

9D Lloret de mar – Hotel L’Azure ****s

Lloret de Mar is ongetwijfeld één van de meest levendige badstad met gezellige bars, terrasjes, winkeltjes, restaurantjes, tapasbars, discotheken enz…aan de Costa Brava.  Jong en oud komt hier aan zijn trekken. Het is gelegen aan een prachtige baai met mooie lange zandstranden en in het oude stadscentrum bevinden zich smalle straatjes, historische gebouwen en kleine pleinen waar het goed vertoeven is. De lange stranden, de mooie baaien en de kristal heldere zee bieden vele mogelijkheden voor een ontspannen strandvakantie of na zonsondergang kan u er proeven van het bruisende nachtleven. Zon, zee en ontspanning wachten er op u ! We verblijven er dan ook nog in het totaal vernieuwd tophotel L’Azure met zijn ruime, uiterst luxueuze kamers en zijn

leuk restaurant met zijn uitstekende buffetten ! Een uitstekend hotel op 500m van het strand en op 200m van het oude centrum gelegen.

 

 

1e en 2 dag: Vertrek aan ons bureel om 15.00 uur. Via Franse autowegen naar de Spaanse grens en betreffende badplaatsen en hotels voor ontbijt. Kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas  beschikbaar vanaf 14.00 uur.

3e tot 7e dag: Vrij verblijf in volpension vanaf de eerste dag van aankomst het ontbijt tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheden om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van het strand, uw verblijfplaats of de faciliteiten in de hotels.

8e en 9e dag: Kamers ontruimen omstreeks 10.00 uur. En na het vrije middagmaal, vertrek via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden onderweg gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven, de vrije maaltijden te gebruiken.

HOTEL L’AZURE ****(*) superior

Hotel L’Azure is een prachtig nieuw hotel gelegen in het hart van Lloret de Mar, op slechts wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het strand ligt op ongeveer 800m en in de directe omgeving (250m) ligt het oude centrum met zijn smalle straatjes en vele winkeltjes, cafeetjes en barretjes. Dit hotel heeft een volledige make-over, dus gans vernieuwd en waar er aan alles gedacht is voor zowel jong en oud . Je beleeft hier dan ook een fantastische vakantie. De modern ingerichte standaard kamers beschikken over een complete badkamer met douche, wc, haardroger tevens is er ook  telefoon, safe, flatscreen tv, Wifi, frigo en airco aanwezig. Tevens beschikt het hotel over twee zwembaden, wellnesscentrum (tegen betaling) met verwarmd zwembad, sauna, Turks stoombad en relaxruimte. Fitnessruime (gratis). Maar de ware blikvanger is de spectaculaire skybar met lounge op het dak van het hotel ((18+) met zijn infinity pool. Lekker eten en drinken is erg belangrijk tijdens de vakantie ,geen probleem want in het fraai ingericht buffetrestaurant kan u er genieten van Showcooking en rijkgevulde buffetten met lokale en internationale gerechten. Ontspanning en genieten staan hier centraal !

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort (nachtexpress)
2 Ervaren chauffeurs tijdens de heen- en terugreis
Volpension in een ruime standaard kamer vanaf het ontbijt de dag van aankomst tot de dag van vertrek het ontbijt
Water en ¼ wijn inbegrepen tijdens de middag- en avondmaaltijden in de verblijfshotels
Toeristen taks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 180,00 (in een tweepersoonskamer toch individueel gebruik)
– Superior kamer: + € 35,00 € p.p.
– Suite kamer: + €  168,00 € p.p.
– Luxe kamer(32m2) – Familie kamer(40m2) – Familie Suite kamer(44m2) : op aanvraag

Kortingen:

Kinderkorting geldend op een dubbel standaard kamer met twee volwassenen.
– Kind (2 tot 12 jaar) = – €  168,00 (max 1 per kamer) (met extra slaapbank van 0,90m x 2m) met twee volwassenen)
– 3e Volwassen persoon op een dubbel standaard kamer (21m2) (met extra slaapbank van 0,90m x 2m) met twee volwassenen :  – € 67,00 €

Geen infodagkorting op deze reis

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet inbegrepen
Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 605.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.