9 dagen Italië Igea Marina Adriatische kust

Een vakantie in Igea Marina betekent enkele dagen heerlijk tot rust komen of genieten van het kleine kustplaatsje. Het wordt reed enkele jaren uitgeroepen tot de beste vakantiebestemming, dankzij zijn ligging, de omgeving, de inwoners en de toeristische sector die er alles aandoen om het je er zo aangenaam mogelijk te maken. Dit oude schippersdorp met slechts 1.000 inwoners ligt op enkele km van Rimini en werd geheel aangepast aan het hedendaags toerisme, met zijn mooie strand, hotels, bars en restaurants. Maar ook de (facultatieve) uitstappen naar charmante dorpjes en steden als San Marino, Ravenna, Venetië, Rimini … mag u zeker niet missen. De Adriatische kust heeft zoveel moois te bieden! Vergeet niet om de “gelaterie” (ijssalons) te bezoeken, want ook smullen van de vele ijssmaken hoort bij een vakantie in Italië!           NIEUWE AFREISDATUM 2022

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e – 2e dag: St.-Joris-Winge – Igea Marina
Vertrek om 15.30 uur aan ons bureel. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Straatsburg en Basel naaar de Italiaanse grens Chiasso. Daarna langs Milaan en Bologna naar onze verblijfplaats Igea Marina aan de Adriatische kust. Koffers uitladen en vrije tijd. Tegen de middag kamerverdeling en middagmaal. ’s Namiddags wat uitrusten, genieten van het zwembad of op eigen gelegenheid uw badplaats verkennen. Avondmaal en overnachting.
3e tot 7e dag: Vrij verblijf in Igea Marina
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het middagmaal tot het ontbijt de dag van vertrek. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de faciliteiten in het hotel of mogelijkheid tot facultatieve rondritten naar Rimini, San Marino, Ravenna, Venetië en Cesenatico te boeken.
8e – 9e dag : Igea Marina – St.-Joris Winge
Kamers ontruimen om 10.00 uur. En na het vrije middagmaal vertrek huiswaarts over Italiaanse, Zwitserse en Franse autowegen. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst aan ons bureel voorzien om 09.00 uur.

HOTEL : AQUAMARINA ***
Het Aquamarina hotel is een *** sterren familiehotel dat gevestigd is in Igea Marina, op korte afstand van het strand en het toeristische centrum. Het hotel beschikt over nette standaard kamers voorzien van het nodige comfort, o.a.  douche,wc,airco,Flatscreen-tv en telefoon en balkon. De hotelbaas en zijn personeel zullen er voor zorgen dat u er enkele aangename, gezellige dagen gaat doorbrengen.  Het beschikt ook over een bar en buiten vinden we een verwarmd zwembadje met zonneterras , waar u enkele ontspannen uurtjes kan door brengen. In het restaurant kan u zich bedienen van smakelijke, inventieve Italiaanse  buffetmaaltijden. Een familie hotel waar u zich direct thuis voelt !

Inbegrepen

Nachtexpress per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeurs heen- en terugreis
Nederlandstalige reisleider
Volpension vanaf de dag van aankomst het middagmaal  tot de laatste dag van uw verblijf het ontbijt met ¼ l wijn en water tijdens de middag- en avond maaltijden inbegrepen in ons hotel
Toeristentaks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + 60,00 €

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens de heen en terugreis
Andere dranken en persoonlijke uitgaven
Facultatieve uitstappen naar Rimini, San Marino, Ravenna, Bologna , wijnboer en Cesenatico  en de eventuele inkomgelden zoals de basiliek, stadstrammetje,… (inlichtingen bureel)
Persoonlijke annulatie en/of bijstandsverzekering

Geen infodag korting op deze promotiereis

Reisinformatie

€ 495.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.