9 Dagen Spanje – Calella – Costa de Maresme

Het oude vissersdorp Calella is een levendige badplaats, gelegen op 10 km van Malgrat en 25 km van Lloret de Mar. Het is één van de drukst bezochte vakantieplaatsen aan de Costa del Maresme. Calella bestaat uit twee gedeeltes, het nieuwe en het oude gedeelte, die verbonden worden door een gezellige winkelstraat. In Calella zijn ook nog de typisch karakteristieke Spaanse huisjes te bezichtigen. Calella heeft een mooi breed strand, dat iets rustiger is dan het strand van Lloret de Mar. Ook hier loopt een spoorbaan langs de boulevard. Zowel de zonaanbidders als zij die sportief bezig willen zijn zullen zich in Calella prima amuseren. Verder vindt u in het centrum met zijn smalle straatjes mooie winkeltjes, goede restaurants en op de terrasjes is het gezellig toeven. Voor de avonduren is er volop vertier en zowel in het nieuwe als het oude gedeelte bevinden zich goede discotheken en barretjes. Calella altijd weer een aanrader !

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e -2e dag:Sint-Joris Winge – Calella
Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg, Thionville, Metz, Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar het hotel voor het  ontbijt, kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas beschikbaar vanaf 14.00 uur.
3e tot 8e dag:  Vrij verblijf in vol pension te Calella
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het ontbijt tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de zon, het strand de omgeving en/of de  faciliteiten in het hotel
8e – 9e dag: Calella – Sint-Joris Winge
Ontbijt. Kamers ontruimen om 10.00 uur en de bagage in de daarvoor bestemde ruimte  van het hotel plaatsen. Vertrek na het vrije middagmaal, in de vroege namiddag. Via de Spaanse grens over de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel in de vroege voormiddag

HOTEL KAKTUS PLAYA ***** 
Dit klant vriendelijk hotel is op wandelafstand van het winkel- en uitgangscentrum van Calella gelegen.(10 min.)De zee en het strand bevinden zich op 200 m. Het hotel Kaktus Playa is een verzorgd ***** hotel en beschikt over een gezellige bar, salons, lift, buitenzwembad met zonneterras en gratis ligstoelen, ’s avonds regelmatig shows en live-muziek,  sauna, jacuzzi, fitness, klein binnenzwembad en een Beach club op het strand. Enkele faciliteiten zijn tegen betaling en/of seizoens gebonden. De verzorgde pas gerenoveerde standaard kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet ,haardroger, flatscreen-tv , telefoon, safe, minibar,Wifi, airconditioning en balkon. Urban / Mediterranean kamers op aanvraag en met toeslag, te reserveren bij boeking op ons kantoor. Het gezellige restaurant serveert een uitstekend buffet en werkt geregeld rond een bepaald thema. Zeer vriendelijk personeel, je gaat u er direct thuis voelen !

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass ****autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeur
Volpension vanaf de eerste dag van aankomst ontbijt tot de dag van vertrek ontbijt
Water en 1/4 liter wijn tijdens de middag- en avondmaaltijden in de verblijfshotel

Toeslagen

Eenpersoonskamer : + 180,00€ ( in een tweepersoonskamer toch individueel gebruik)
Urban tweepersoonskamer : + 36,00€ p.p. (op aanvraag)
Mediterranean tweepersoonskamer met zeezicht :+ 60,00€ p.p. (op aanvraag)

Kortingen :
Kinderkorting geldend op een kamer met 2 volwassenen
Kinderen (2 tot 11 jaar) : – 82,00€ (max 2 per kamer)
3e volwassen persoon op een dubbelkamer : – 28,00€

 

Niet inbegrepen

Maaltijden tijdens heen en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld

Reisinformatie

€ 495.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.