We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

6D Oostenrijk “Seizoens-opener in Tirol!”

Deze reis is geen wintersportvakantie, wel een wintervakantie waar we zullen genieten van o.a. een Apfelstrudel, een Schnaps, winkelen, kristal, paardenkoets en van de Gemütlichkeit. Een genietvakantie zonder reisleider met elke morgen kans tot Nordic Walking en in de namiddag een vrijblijvende rustige uitstap. We verblijven in het mooie ****hotel “Stern & Jagdschlossl”, waar hun Tiroler gastvrijheid, hun lekkere eten, de behaaglijke kamers en hun service er zullen voor zorgen dat uw vakantie onvergetelijk wordt. Hier kom je gewoon graag terug!

 

 

 

1e dag: St.-Joris-Winge – Elbigenalp

Vertrek om 06.00 uur. Via Aachen en de Duitse autowegen gaat het richting Koblenz, Hockenheim voor het vrije middagmaal. Verder door over Heilbronn, Stuttgart, Ulm en Reutte en via het Lechtal richting Elbigenalp naar ons verblijfhotel “Stern & Jagdschlossl” voor begroetings schnaps, avondmaal en overnachting.

2e dag: Paardenkoets & Tiroleravond

Ontbijt. Vrije voormiddag. Na de middag kunnen we facultatief een ritje maken met de paardenkoets bij Florian. Avondmaal. Een bezoek aan dit hotel is niet compleet zonder een Tiroleravond, dus vanavond laten we u hier graag van genieten. Overnachting.

3e dag: Kristallwelten van Swarovski

Ontbijt. Vrije voormiddag. Sinds Swarovski – bekend door het kristal – in Wattens zijn ‘Kristallwelten’ opende, is het plaatsje een begrip tot ver buiten Oostenrijk. “Kristallwelten” is een wondere wereld van kristal dat ook vanmiddag voor ons facultatief toegankelijk is. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

4e dag: Vrije dag met koffie/taart & fakkelwandeling

Ontbijt. Vandaag een vrije dag om te doen wat je zelf wenst. Waarom niet genieten van de  faciliteiten in het hotel, je lekker verwennen in de wellness of een mooie wandeling maken in de buurt van het hotel. In de namiddag kan je te voet tot aan de houtsnijschool van Elbigenalp. Rond 15.30 uur is er voor iedereen koffie met taart voorzien. Avondmaal en fakkelwandeling met een glühwein op ons programma (Indien het weer het toelaat uiteraard). Overnachting in ons hotel.

5de dag: Warth en Holzgau

Na het ontbijt vertrekken we ook vandaag rond 10.30 uur richting het skigebied van Warth. Het is niet omdat we niet gaan skiën dat we hier de sfeer eens niet kunnen opsnuiven. Verder door naar Holzgau en voor de mensen die willen gaan we nog even tot aan de loopbrug. Van hieruit rijden we terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

6e dag Elbigenalp – St.-Joris-Winge

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan ons verblijf hier in het Lechtal. Daarom vertrekken we na het ontbijt huiswaarts. Via Reutte naar Ulm, Stuttgart, Koblenz naar Aachen.
Daarna naar ons bureel te Sint-Joris Winge. Aankomst voorzien rond 20.00 uur. De nodige haltes onderweg worden gehouden voor de vrije maaltijden.

 

Bij slechte weersomstandigheden kan het programma wijzigen.
Een genietvakantie!
(Geen infodagkorting op deze reis)

 

Hotel “Stern § Jagdschloss **** Elbigenalp

Met hotel “Stern & Jagdschlossl”**** hebben we reeds jarenlang een zeer goede samenwerking. Het is een gezellig en familiaal hotel met vernieuwde kamers. Typische, lekkere keuken met verschillende menukeuzes. Wellness grot met sauna, solarium, whirlpool en stoombad. Wandelingen voor jong en oud, koetstochten, nordic walking en vooral veel plezier!

Inbegrepen

– Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– Verblijf in halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
– Bekwame chauffeur
– Begroetings schnapps
– Tiroleravond
– Fakkelwandeling met Glühwein
– 1 x koffie met gebak
– Gebruik van Wellness
– Alle uitstappen voorzien in het programma
– Toeristentaks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 75,00

Niet inbegrepen

– Reisleider
– Alle inkomgelden (prijzen 2023, deze worden aangepast van zodra prijzen 2024 gekend zijn!) zoals o.a.
– Kristalwereld van Swarovksi € 21,00
– Nordic walking € 2,00/dag
– Paardenkoets € 12,00
– Middagmalen
– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 629.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.