Het zwanenmeer 07.03.2025 – Geniet van een avond vol elegantie, passie en onvergetelijke dans!

6D Oostenrijk “Seizoens-opener in Tirol!”

Deze reis is zowel een wandel- als  voor wie het wenst een skivakantie, of een combinatie van de twee , dus voor ieder watwils ! Wil je gaan skieën, wandelen, genieten van de Oostenrijkse gastvrijheid is dat hier in het Lechtal geen probleem. Met de ‘gastenkaart’ kan je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in het dal om te gaan skieën, wandelen, shoppen … Tevens kan u ook mee met onze autocar op uitstap  naar o.m.  Wattens’Kristallwelten’, Warth en Holzgau . Een paardenkoetsentocht en fakkelwandeling behoren ook tot de mogelijkheden. We verblijven in het mooie ****Hotel “Stern & Jagdschlossl”, waar hun Tiroler gastvrijheid, hun lekkere eten, de behaaglijke kamers en hun service er zullen voor zorgen dat uw vakantie onvergetelijk wordt. Hier kom je gewoon graag terug!

 

 

 

1e dag: St.-Joris-Winge – Elbigenalp

Vertrek om 06.00 uur. Via Aachen en de Duitse autowegen gaat het richting Koblenz, Hockenheim voor het vrije middagmaal. Verder door over Heilbronn, Stuttgart, Ulm en Reutte en via het Lechtal richting Elbigenalp naar ons verblijfhotel “Stern & Jagdschlossl” voor begroetings schnaps, avondmaal en overnachting.

2e dag: Paardenkoets & Tiroleravond

Ontbijt. Vrije voormiddag. Na de middag kunnen we facultatief een ritje maken met de paardenkoets bij Florian. Avondmaal. Een bezoek aan dit hotel is niet compleet zonder een muziek avond, dus vanavond laten we u hier graag van genieten. Overnachting.

3e dag: Kristallwelten van Swarovski

Ontbijt. Vrije voormiddag. Sinds Swarovski – bekend door het kristal – in Wattens zijn ‘Kristallwelten’ opende, is het plaatsje een begrip tot ver buiten Oostenrijk. “Kristallwelten” is een wondere wereld van kristal dat ook vanmiddag voor ons facultatief toegankelijk is. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

4e dag: Vrije dag met koffie/taart & fakkelwandeling

Ontbijt. Vandaag een vrije dag om te doen wat je zelf wenst. Waarom niet genieten van de  faciliteiten in het hotel, je lekker verwennen in de wellness of een mooie wandeling maken in de buurt van het hotel. In de namiddag kan je te voet tot aan de houtsnijschool van Elbigenalp. Rond 15.30 uur is er voor iedereen koffie met taart voorzien. Avondmaal en fakkelwandeling met een glühwein op ons programma (Indien het weer het toelaat uiteraard). Overnachting in ons hotel.

5de dag: Warth en Holzgau

Na het ontbijt vertrekken we ook vandaag rond 10.30 uur richting het skigebied van Warth. Het is niet omdat we niet gaan skiën dat we hier de sfeer eens niet kunnen opsnuiven. Verder door naar Holzgau en voor de mensen die willen gaan we nog even tot aan de loopbrug. Van hieruit rijden we terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

6e dag Elbigenalp – St.-Joris-Winge

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan ons verblijf hier in het Lechtal. Daarom vertrekken we na het ontbijt huiswaarts. Via Reutte naar Ulm, Stuttgart, Koblenz naar Aachen.
Daarna naar ons bureel te Sint-Joris Winge. Aankomst voorzien rond 20.00 uur. De nodige haltes onderweg worden gehouden voor de vrije maaltijden.

 

Bij slechte weersomstandigheden kan het programma wijzigen.
Een genietvakantie!
(Geen infodagkorting op deze reis)

 

Hotel “Stern § Jagdschloss **** Elbigenalp

Met hotel “Stern & Jagdschlossl”**** en de familie Kapeller  hebben we reeds jarenlang een zeer goede samenwerking.  Het is een gezellig en familiaal hotel waar je zeer gastvrij ontvangen wordt met schnaps en muziek en ideaal gelegen in het midden van het Lechtal. De vernieuwde kamers beschikken over het nodige hedendaagse comfort. In de keuken staat de baas chef-kok Josef Kapeller zelf met zijn keuken-team aan het fornuis. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een lekker avondmaal met menukeuze. Zij verwennen je er uw smaakpapillen met lokale en nationale delicatessen  die volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden bereid. Na een heerlijke dag skiën, een uitstapje of een uitgebreide wandeling in de prachtige bergen van het Lechtal kan je je laten verwennen in hun Stern Wellness (massage, whirlpool, solarium, sauna….) Kortweg een familiehotel waar u graag terugkomt !

 

 

Inbegrepen

– Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– Verblijf in halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
– Bekwame chauffeur
– Begroetings schnapps
– Muziek avond
– Fakkelwandeling met Glühwein
– 1 x koffie met gebak
– Gebruik van Wellness
– Alle uitstappen voorzien in het programma
– Toeristentaks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 75,00

Niet inbegrepen

– Reisleider
– Skipas
– Alle inkomgelden (richtprijzen van 2024) zoals o.a.
– Kristalwereld van Swarovksi € 21,00
– Nordic walking € 2,00/dag
– Paardenkoets € 12,00
– Middagmalen
– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 655.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.