6D Oostenrijk – Holzgau “De parel van het Lechtal”

Samen met Violetta Cars kerst vieren in het hart van Allgäuer en de Lechtaler Alpen, in het idyllische dorpje Holzgau, dat bekend staat als de “Parel van het Lechtal”. Gelegen op 1103 meter en vele bewoners wonen er in boerderijen met prachtig geschilderde  fresco’s  uit de 18e eeuw. Een facinerende attractie is de hangbrug over de Höhenbachtalschlucht kloof. De brug is onderdeel van de Lechweg, een 125 km lang wandelpad, gemakkelijk te bereiken voor wandelaars en die door de kloof naar de indrukwekkende Simms-Wasserfall leidt. Kortweg Holzgau is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars, natuurliefhebbers en enthousiaste wintersporters. Een klein skigebied ligt in de nabijheid van het dorp zelf “de Gföllberglift”. Vergeten we dan ook ons verblijfshotel “Gasthof Bären § Vera Monti” niet, waar de hotel familie Lamper en hun Team  er gaat voor zorgen dat u er mooie kerstdagen gaat beleven. Men zal u er zeker in de watten leggen!

 

1e dag : St.-Joris Winge – Holzgau
Vertrek om 05.30 uur. Langs de verschillende Duitse snelwegen, bereiken we ’s avonds ons verblijfhotel te Holzgau. Verwelkoming door de hoteleigenaars met een drankje, kamerverdeling, gevolgd door de avondmaal en overnachting. De nodige haltes worden gehouden voor de vrije maaltijden.
2e tot 5e dag : Holzgau
Vrij verblijf in volpension. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar (facultatief)  of met de plaatselijke bus (gästekarte) naar de verschillende ski gebieden of plaatsjes in de omgeving, een paardensledetocht, fakkelwandeling, sneeuwschoenwandeling, rodelwandeling gevolgd door een glas glühwein, enz.. Genoeg om uw dagen er gezellig door te krijgen en dit in een Oostenrijkse winter-kerstsfeer. Kersgaladiner in het hotel inbegrepen. Gezellig samenzijn en waarom niet naar de nachtmis in de parochiekerk van Holzgau.
6e dag : Holzgau – St.-Joris Winge
Na het ontbijt valiezen laden en daarna vertrek huiswaarts. We rijden over de Oostenrijkse en Duitse autowegen naar ons bureel te St.-Joris Winge. Aankomst voorzien +/- 20.00 uur.

 

Hotel : Gasthof Bären § Vera Monti ***

Het hotel Bären is reeds meer dan 350 jaar een echt familiebedrijf en hun filosofie bestaat uit een persoonlijk, vriendelijk onthaal. Het gaat er heel ontspannen aan toe en men staat er steeds klaar met een hartelijke glimlach om u een aangenaam verblijf te verzekeren. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met bad/douche, wc, tv en de meeste met balkon. In het aangename restaurant kan men ’s morgens terecht voor een lekker ontbijtbuffet, ‘s middags een 2-gangen menu en ’s avonds 4 gangen-menu met hoofdgerecht keuze. Bediening aan tafel. Op kerstavond hebben ze een 5-gangen kerstmenu voorzien met een kleine verrassing van de kerstman. Een familiehotel met een traditie ! Hun slogan luidt  dan ook “wanneer je je goed voelt zijn wij blij”!

Inbegrepen

– Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– Bekwame chauffeur(s)
– Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag het ontbijt
– Begroetingsdrank
– Kerstgaladiner 24/12 (5-gangen)met kleine verrassing
– Gebruik sauna ruimte
– Toeristentaks
– Twee uitstappen (Lech – Reutte)

Toeslagen

– Eénpersoonskamer : 115,00€

Niet inbegrepen

– Rondritten indien niet inbegrepen
– Inkomgelden, paardensledetocht, skiliften, sneeuwschoenwandeling, Fakkelwandeling.
– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 685.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.