We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

6D Kerst vieren in het Salzburgerland Abtenau Oostenrijk

Dit jaar staat een nieuwe winter bestemming op ons programma. We gaan kerst vieren in “Abtenau im Lammertal”. Dit lieflijk stadje Abtenau ligt ingebed in het pittoreske Lammertal, 45 kilometer ten zuiden van de Mozart- en festivalstad Salzburg. Een lieflijk plaatsje, waar men haar gasten een perfecte en onvergetelijke vakantie biedt. Een sprookjesachtige omgeving met prachtige besneeuwde wandelwegen, en het kleine skigebied “de Karkogel”. Een bestemming waar een verblijf elk seizoen een belevenis is! We verblijven in het **** hotel “Gutjahr” waar u gaat genieten van hun gastvrijheid en men u op culinair gebied in de watten gaat leggen. Een Kerst om nooit te vergeten!

1e dag: St.-Joris-Winge – Abtenau

Vertrek aan ons bureel om 05.00 uur en langsheen de Duitse snelwegen, bereiken we ’s avonds ons verblijfshotel, prachtig gelegen aan de rand van het bergdorpje Abtenau. Verwelkoming door de hoteleigenaars met een glaasje Sekt, gevolgd door het avondmaal en overnachting. De nodige haltes worden onderweg gehouden voor de vrije maaltijden.

2e tot 5e dag: Abtenau

Vrij verblijf in Volpension. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar onder andere naar de Mozartstad Salzburg, op verkenning in onze verblijfplaats Abtenau, met de Karkogel-Berglbahn naar boven om te genieten van het prachtige uitzicht, naar het stadje Hallein niet alleen bekend als zoutstad, maar ook waar Franz Guber gewoond heeft de componist van het  kerstliedje “Stille nacht, Heilige nacht”. En waarom niet eens met de paardensledekoets een ritje door het prachtige Lammertal. Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse winter- en kerstsfeer. Kerstavond in het hotel met kerstdiner inbegrepen, gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis

6e dag: Abtenau – St.-Joris-Winge

Vroeg ontbijt, valiezen laden en via de Oostenrijkse grens over de Duitse snelwegen huiswaarts. De nodige haltes worden onderweg ge gehouden voor de vrije maaltijden. Aankomst bureel voorzien omstreeks 21.00 uur

HOTEL “AKTIV & WELNESSHOTEL GUTJAHR ****” ABTENAU

Het rustig gelegen familiehotel beschikt over sfeervol ingerichte kamers voorzien van balkon, douche of bad, toilet, haardroger, kluisje, flatscreen-tv, Wifi en radio. Je kan er tevens genieten in hun  uitgebreide Welness-Oase met binnen zwembad, whirlpool, diverse sauna’s, stoombad, infra-rood cabine en fitnessruimte. In de gezellige bar kan u genieten van een lekker drankje. In het restaurant wordt u culinaire verwent met ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een geserveerd 4-gangen menu + uitgebreid saladebuffet.

Inbegrepen

– Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal
– Bekwame chauffeur(s)
– Begroetingsdrank
– Uitgebreid ontbijtbuffet,’s middags een 3-gangen menu en ’s avonds een 4-gangen keuzemenu met groot saladebuffet
– Kerstgaladiner op kerstavond
– 1 x dansavond
– Gebruik van de Welness oase en binnen zwembad
– Uitstap naar Salzburg (Kerstmarkt)
– Uitstap Hallein
– Toeristen taks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 100,00

Niet inbegrepen

– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Inkomgelden en andere uitstappen indien niet vermeld
– Paardensledetocht, skiliften,…
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 735.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.