We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

6D Kerstminitrip “Hier im Lechtal im schönen Tirol …“ Oostenrijk

Door de tevredenheid van onze trouwe klanten plannen we ook weer dit jaar een Kerstreis naar het Lechtal. Glinsterende hellingen en met sneeuw bedekte toppen in de stralende zon, over de diepblauwe lucht en het schilderachtige berglandschap, laten uw hart nog sneller slaan. Naast wintersport, veel ontspanning, leuke wandelingen en de echte Tiroolse gastvrijheid gaan er voor zorgen dat u er leuke dagen zal doorbrengen. Vergeten we dan ook ons hotel Stern **** niet ,want de hoteleigenaars, de familie Kapeller zullen u met open armen ontvangen, uw smaakpapillen met lokale en internationale gerechten verwennen, voor de nodige Tiroolse muziek en sfeer zorgen, kortweg laat u verwennen en geniet van een deugddoende kerstvakantie

1e dag: St.-Joris-Winge – Elbigenalp

Vertrek om 05:30 uur. Langs de autoweg richting Duitsland. In de voormiddag halte voor een tasje koffie (facultatief), daarna via de mooi verzorgde Duitse autowegen via Koblenz, Speyer tot de Hockenheimring (facultatief middagmaal). Nadien over Stuttgart en Ulm naar Kempten, de Oostenrijkse grens over en na enkele km komen we aan in het Lechtal. Elbigenalp. Verwelkoming door de hoteleigenaars. Avondmaal en overnachting.

2e tot 5e dag: Lechtal – Elbigenalp

Vrij verblijf in volpension. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving of met de plaatselijke bus (gästekarte) eventueel naar de stad Innsbruck  (kerstmarkt) (facultatief en indien de weersomstandigheden het toelaten), een paardensledetocht, enz. Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse winter-kerstsfeer. Kerstgaladiner in het hotel inbegrepen. Gezellig samenzijn en waarom niet naar de nachtmis in de parochiekerk van Elbigenalp.

6e dag: Elbigenalp – St.-Joris-Winge

Na het ontbijt valiezen laden en omstreeks 07:00 uur vertrek huiswaarts. We rijden over Reutte en  Kempten Oostenrijk uit. Via de autoweg naar Ulm, Stuttgart (facultatief middagmaal), Koblenz, Köln, Aachen en Heerlen naar St.-Joris-Winge. Aankomst omstreeks 20.00 uur.

HOTEL “STERN & JAGDSCHLÖSSL****” ELBIGENALP

Het familiehotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw, beschikken allebei over het nodige comfort In een rustieke Tiroolse stijl, gedeeltelijk met balkon, bad/douche, wc, haardroger, tv en kluisje. Het hotel staat bekend voor zijn lekkere keuken, vriendelijke service. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangenmenu met saladebuffet. Ze organiseren met hun “Hauskapelle” ook al eens een Tiroler-dansavond. Ambiance verzekerd !

Inbegrepen

– Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
– Bekwame chauffeur(s)
– Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag het ontbijt
– Begroetingsdrank
– Tiroler Buffetavond en Kerstgaladiner
– Uitstap naar Füssen – Reutte
– Toeristen taks

Toeslagen

– Eénpersoonskamer: + € 75,00 (op een standaard éénpersoonskamer)

Niet inbegrepen

– Rondritten, inkomgelden
– Paardensledetocht, Nordic Walking
– Dranken en persoonlijke uitgaven
– Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 665.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.