6 dagen Oostenrijk Kerstmis vieren in Elbigenalp

Door de tevredenheid van onze trouwe klanten plannen we ook weer in 2021 een Kerstreis naar het Lechtal. Glinsterende hellingen en met sneeuw bedekte toppen in de stralende zon, over de diepblauwe lucht en het schilderachtige berglandschap, laten uw hart nog sneller slaan. Naast wintersport, veel ontspanning, leuke wandelingen en de echte Tiroolse gastvrijheid gaan er voor zorgen dat u er leuke dagen zal doorbrengen. Vergeten we dan ook ons hotel Stern § Jagdschlossl **** niet ,want de hoteleigenaars, de familie Kapeller zullen u met open armen ontvangen, uw smaakpapillen met lokale en internationale gerechten verwennen, voor de nodige Tiroolse muziek en sfeer zorgen, kortweg geniet hier van een deugddoende kerstvakantie!

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e dag: St.-Joris-Winge – Elbigenalp
Vertrek om 05:30 uur. Langs de autoweg richting Duitsland. In de voormiddag halte voor een tasje koffie (facultatief), daarna via de mooi verzorgde Duitse autowegen via Koblenz, Speyer tot de Hockenheimring (facultatief middagmaal). Nadien over Stuttgart en Ulm naar Kempten, de Oostenrijkse grens over en na enkele km komen we aan in het Lechtal. Elbigenalp. Verwelkoming door de hoteleigenaars. Avondmaal en overnachting.
2e tot 5e dag: Lechtal – Elbigenalp
Vrij verblijf in volpension. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving, o.m. naar Holzgau, Warth en eventueel Füssen (naar gelang de weersomstandigheden), een paardensledetocht, een sneeuwschoenwandeling … Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse wintersfeer. Kerstavond in Elbigenalp met 6 gangen kerstgaladiner inbegrepen. Gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis in Elbigenalp.
6e dag: Elbigenalp – St.- Joris Winge
Na het ontbijt valiezen laden en omstreeks 08.00 uur vertrek huiswaarts . We rijden over Reutte en Kempten Oostenrijk uit. Via de autosnelweg naar Ulm, Stuttgart, Koblenz, Köln en Aachen naar ons bureel te Sint-Joris Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.00 uur. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- en terugreis om u de gelegenheid te geven, de vrije maaltijden onderweg te gebruiken.

HOTEL: STERN & JAGDSCHLÖSSL****
Het familiehotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw, beschikken allebei over het nodige comfort in een rustieke Tiroolse stijl, gedeeltelijk met balkon, bad/douche, wc, haardroger, tv en kluisje. Het hotel staat bekend voor zijn lekkere keuken, vriendelijke service. ’s Morgens ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangenmenu met saladebuffet. Ze organiseren met hun “Hauskapelle” ook al eens een Tiroler-dansavond. Ambiance verzekerd !

https://youtu.be/sGzzl_jucCQ

 

Inbegrepen

Vervoer per**** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur(s)
Overnachting op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
Welkomstdrank
Tiroler buffetavond en Kerst galadiner
Uitstap naar Füssen
Fakkelwandeling met Glühwein
Gratis gebruik van de Whirlpool en Solarium
Toeristentaks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 60,00

Kinderkorting (geldend op een kamer met 2 volw) tot 12jaar: -100,00 €

Niet inbegrepen

Andere rondritten en inkomgelden indien niet vermeld
Paardensledetocht, Nordic Walking
Maaltijden tijdens heen- en terugreis
Dranken en persoonlijke uitgaven
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

€ 590.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.