6 dagen Oostenrijk Kerst vieren in Zell am Ziller

Het brede Zillertal is één van de mooiste van Tirol. Het legt de verbinding tussen het centrale Inntal en de imponerende Zillertaler Alpen, de natuurlijke grens tussen Oostenrijk en Italië. Onze gezellige verblijfplaats Zell am Ziller, noemt zich het mooist gelegen dorp in deze adembenemende natuur, een sneeuwparadijs tussen de Alpen waar u zich ongetwijfeld thuis zal voelen en waar het wondermooie sneeuw decor en de machtige vergezichten een blijvende herinnering zullen vormen. U kunt ten volle genieten van de omgeving en de natuur en kunt zich heerlijk ontspannen in ons hotel Englhof ***.

  • Reisverloop
  • Hotelinformatie
  • Prijsinformatie

1e dag: St.-Joris-Winge – Zell am Ziller
Vertrek aan ons bureel om 05.00 uur en via Aachen en de Duitse autowegen naar Koblenz, Stuttgart, München, Rosenheim naar Kufstein. De Oostenrijkse grens over en naar onze verblijfsplaats Zell am Ziller. Kamerverdeling, avondmaal en overnachting. De nodige stops worden gehouden, zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven, de vrije maaltijden te gebruiken.
2e tot 5e dag: Zell am Ziller
Vrij verblijf in halfpension. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving, o.m. in het Zillertal, Mayrhofen Adventsmarkt, Kerstmarkt Innsbruck, paardensledetocht, een wandeling, een ritje met de zetellift… Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse winter- en kerstsfeer. Kerstavond in het hotel met Kerstdiner inbegrepen, gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis in Oostenrijk ?
6e dag: Zell am Ziller – St.-Joris-Winge
Ontbijt, valiezen laden en via Kufstein naar München, Stuttgart, Koblenz , Aachen naar Sint-Joris Winge. Aankomst bureel voorzien rond 20.00 uur

HOTEL: ENGLHOF ***
We logeren in een uitstekend familiehotel met alle comfort. Mooie en ruime kamers, ingerichte badkamer met douche/bad, toilet, tv, telefoon, radio,… het hotel heeft een zeer goede keuken. ’ s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet, ’s avonds 4-gangenmaaltijden. (keuze hoofdmaaltijd) Tevens trakteert men ons op een 6- gangen Kerstdiner. Geserveerd in een aangename typische Tirools restaurant. Je kan ook genieten in de welgekende cocktailbar van lekkere cocktails en de gezellige sfeer, tevens ook van de Wellness met Finse Sauna. Nieuw ! Reeds vele jaren klant aan huis !

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur(s)
Halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
‘s Morgens uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds 4 – gangenmenu met keuze van de hoofdschotel
Uitstap naar Innsbruck (kerstmarkt) en Mayrhofen (adventsmarkt)
Welkomstdrank
Gebruik van kleine maar fijne spa met Finse sauna, kruidensauna, infrarood, een gezellige ontspanningsruimte, een terras met frisse lucht, massagedouches en een theebar.
Eenmaal in de namiddag koffie en gebak met Kerstmuziek (Harp)
6-gangen Kerstgaladiner op Kerstavond
Toeristentaks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 75,00

Kinderkorting (geldend op een kamer met twee volwassenen)
• Van 0 tot 4 jaar: – € 350,00
• Van 4 tot 6 jaar: – € 260,00
• Van 6 tot 10 jaar: – € 200,00
• Van 10 tot 15 jaar: – € 120,00

Niet inbegrepen

De middagmalen
Persoonlijke uitgaven en dranken
Inkomgelden, paardensledetocht , zetellift,…
Persoonlijke reis en/of annulatieverzekering

Reisinformatie

€ 595.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.