Wij willen u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs bieden, en wel in die volgorde!
Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen.   

  • Uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort
  • U verblijft in prima hotels  Het liefste werken we met familiehotels. Daar waar de gastvrijheid nog door eigen familie in stand wordt gehouden en bewaakt. Maar hoe dan ook kennen we de hoteliers persoonlijk en hebben onze gasten er een streepje voor.
  • Ervaren chauffeurs en gemotiveerde medewerkers die U de mooiste plekken in Europa tonen
  • Wat onze busreizen vaak onbedoeld bijzonder maakt, is dat er een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Bijzonder gezellig…  

Violettacars is een gezond en bloeiend bedrijf, met nog een toekomst vol plannen en een service met een ♥

3D Loreleyvallei

Niet ver van de Nederlandse grens, tussen Koblenz en Rüdesheim, ligt het mooiste stukje van het Rijndal. Werd zelfs meerdere malen bezongen,  zoals o.m. het liedje “een reisje langs de Rijn” door de Willy en Willeke Alberti. Tijdens deze reis genieten we van pittoreske wijndorpen  met hun typische vakwerkhuisjes, de uitgestrekte wijnvelden met de lange rijen wijnstokken en natuurlijk het schouwspel van het scheepsverkeer op de Rijn.  We maken tijdens deze reis kennis met het bekende Wiesbaden, het populaire stadje Boppard, de Loreley Rots en  Rüdesheim met zijn smalle straatje “de Drosselgasse” en zijn verschillende “Weinstuben”. Kort weg : We genieten drie dagen van het beroemde Loreley dal en sluiten onze reis af met nog een bezoek en boottocht aan de prachtige Domstad Limburg an der Lahn. Genieten is de boodschap!

1e dag: St-Joris-Winge – Wiesbaden – Boppard

We vertrekken om 07.00 uur vanuit ons bureel te St.-Joris Winge en begeven ons via de verschillende wegen richting Wiesbaden.  Wiesbaden is werkelijk een mooie stad aan de Rijn, 19de eeuwse stad gebouwd door keizer Willem I. De stad wordt vooral gekenmerkt door de neoclassicistische gebouwen , de parken en de warmwaterbronnen.
Vrij middagmaal.  Na het bezoek aan Wiesbaden gaat het via Mainz ,de Rijnbrug over om zo  Boppard  te bereiken langs de linker Rijnoever.  Een kort bezoek aan deze stad met zijn vele vakwerkhuizen, een romeins kasteel en schitterende uitzichten vanaf de Rijnpromenade of heerlijk flaneren door dit gezellige stadje, genieten van een drankje op één van de vele terrasjes.  Tijd om ons hotel op te zoeken in te checken, het avondmaal te gebruiken en te overnachten.

2e dag Boppard –Rüdesheim – Lorelydal – Boppard

Na het lekkere ontbijtbuffet steken we de Rijn over en rijden we door het schitterende Loreleydal, waarvan de 132 meter hoge rots de naamgever is. Volgens de legende zou de zingende nimf op deze rots hebben gezeten en met haar schoonheid en gezang menig kapitein op de Rijn hebben afgeleid. In werkelijkheid zorgt de rots voor een bijzonder smal gedeelte van het Rijndal. We brengen u naar het uitzichtplatform, vanwaar u een fabelachtig uitzicht krijgt over het gehele Loreleydal. Vervolgens rijden we verder naar Rüdesheim. We genieten er van een middagmaal om daarna met onze gids het charmante, smalle steegje “de Drosselgasse” te ontdekken, dat bruist van de vele wijnlokalen, markten en historische gebouwen. We verlaten de stad niet zonder een wijnproef. Glaasje op laat je rijden… Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

3e dag: Boppard -Limburg an der Lahn – St-Joris-Winge

Na ons ontbijtbuffet is het valiezen laden en rijden we langs de oevers van de Ems naar Limburg an der Lahn. Wie van Duitse vakwerkhuizen houdt kan in Limburg an der Lahn zijn hart ophalen.  Zo’n 350 staan er in het oude centrum en ze zijn er in alle soorten en van alle tijden. We gaan dat samen met onze gids ontdekken maar beginnen eerst met een boottocht op de Lahn. Tijdens de tocht genieten we van een lekker middagmaal. Na ons bezoek aan deze mooie stad keren we via de verschillende autosnelwegen huiswaarts. Aankomst voorzien aan ons bureel om 20.00 uur

Hotel Bellevue Rheinhotel
Het superior **** hotel  is gelegen aan de oevers van de rivier de Rijn. Het is een elegant ingericht art-nouveau-stijl hotel. Het beschikt over ruime, elegant ingerichte kamers met een complete badkamer, satelliet tv. Beschikt over Wifi en men kan er gebruik maken van het binnen zwembad, de sauna en de fitnessruimte. Er worden in het restaurant regionale specialiteiten geserveerd ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 3-gangen menu met  hoofdmenu keuze. Verder beschikt het hotel over een bar ,een wijnkelder en een serre. Een hotel met een geschiedenis !

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur en ervaren reisleider

Reis op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal

Rondritten volgens het programma

Wijnproef

Boottocht op de Lahn

Toeslagen

Eénpersoonskamer + 60,00 €

Niet inbegrepen

Middagmaal heenreis

Dranken en persoonlijke uitgaven

Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 449.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.