Nieuwe openingsuren

Maandag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Dinsdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Woensdag van 08:30 – 12:30 uur – nm gesloten
Donderdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Vrijdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00

Op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag is ons bureel gesloten.

3 Dagen Duitsland Advents-Kerstreis Verblijfplaats : Weibersbrunn

Advents-Kerstreis tijdens de mooiste tijd van het jaar!          

We naderen de mooiste tijd van het jaar. Tijd om de kerstmarkten te bezoeken en er te genieten van de typische Duitse Kerstsfeer. We gaan er niet alleen de kerstromantiek in al haar glorie beleven, maar ook wat cultuur opsnuiven. Kom mee op deze prachtige 3-daagse reis in kerstsfeer met bezoek aan Limburg an der Lahn, Frankfurt, Mespelbrunn, Wiesbaden en Bonn. Dus we selecteerden kerstmarkten op de meest bijzondere plekken.

1e dag St.-Joris Winge – Limburg a/d Lahn – Frankfurt – Weibersbrunn
Vertrek om 06.00 uur aan ons bureel en via de Duitse autowegen naar Limburg a/d Lahn. Deze prachtige Domstad ligt schitterend aan de rivier de Lahn en heeft de grootste Weihnachtsmarkt uit de regio. Grootste bezienswaardigheid is de zeven torens tellende Dom. Klein bezoek en vrije tijd op de kerstmarkt. Vrij middagmaal. Tijdens de namiddag vertrekken we naar Frankfurt. Eerst maken we een wandeling door het oude gedeelte van de stad. De route gaat o.a. langs De Römer met de oude vakwerkhuizen en het stadhuis, de oude Opera en de Dom van Frankfurt. Hierna heeft u vrije tijd in de stad en kunt u de sfeervolle kerstmarkt bezoeken op de Römerberg. Vergeet ook niet “Zeil”, één van Europa’s grootste winkelstraat. Daarna gaat ons tocht verder naar onze verblijfplaats Weibersbrunn. Kamerverdeling, begroetingsdrank, avondmaal en gezellig samen zijn met een glasje Glühwein bij het kerstvuur. Overnachting.

2e dag : Aschaffenburg – Bürgstadt
Na een lekker ontbijt  rijden wij langsheen het Waterslot van Mespelbrunn, zo verder naar Aschaffenburg a/d Main. In deze stad ontdekken we de Johannisburg, de basiliek van St.-Peter en Alexander en de Jesuitenkerk. Middenin de historische Altstadt bezoeken we de “Weihnachtsmarkt”, met mogelijkheid voor het vrije middagmaal. Aansluiten rijden we naar de befaamde “Drei am Main” pittoresk gelegen tussen de heuvels van het Spessart gebergte en het Odenwald. Waar  Bürgstadt, Miltenberg en Kleinheubach, als een “blauw” lint opgesteld langsheen de rivier de Main liggen. Na nog een bezoekje aan Bürgstadt, gelegen aan de Frankische rode wijnroute, gaat het langs Wertheim am Main  naar ons hotel. We eindigen onze wijnroute met een wijndegustatie in ons hotel. Avondmaal en overnachting.

3e dag : Weibersbrunn – Wiesbaden – Bonn
Na het ontbijtbuffet, valiezen laden en gaan we op weg naar de kerstmarkt in Wiesbaden. Eerst maken we kennis met het Kurhaus en het Kurpark, de Schlossplatz met het kasteel en het stadhuis.  Hier bevindt zich de “Wiesbadener Sternschnuppenmarkt”. Dit is geen traditionele kerstmarkt met houten kraampjes, maar het lijkt eerder een mecano kerstmarkt, wat deze markt origineel maakt. Vrij middagmaal. In de namiddag vertrekken we dan terug huiswaarts, met nog een stop in Bonn. Een mooie afsluiter voor deze reis, want Bonn heeft toch een bepaalde charme met een unieke geschiedenis en toch ook één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland, met een uitgebreid aanbod aan mooie en originele produkten. Daarna vatten we verder de terugreis aan en bereiken ons bureel te St.-Joris Winge omstreeks 20.00 uur

Hotel : ” Jaegerhof” ***

Dit familiehotel bestaat uit drie gebouwen en ga je er vanaf het eerste moment genieten van de vriendelijke en warme sfeer. Zodra u het hotel “Jaegerhof” binnenstapt, voelt u je onmiddellijk op uw gemak. De moderne kamers zijn met veel liefde en verfijnng ingericht en beschikken over een complete badkamer met douche, toilet, flatscreen tv en telefoon. Gratis Wifi. In het gemoedelijke restaurant kan u genieten van seizoens- en streekgebonden gerechten. ’s Morgens een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een 4-gangenmenu met saladebar. Een leuk gastvrij familiehotel !

Inbegrepen

  • Vervoer per **** touristclass autocar met het nodige comfort
  • Bekwame chauffeur en reisleider
  • Reis op basis van halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag het ontbijt
  • Wijnproeverij
  • Adventsmenu met Glühwein bij het kerstvuur
  • Toeristentaks

Toeslagen

  • Eenpersoonskamer : +38,00€

Niet inbegrepen

  • Dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie en/of bijstandsverzekering
  • Middagmalen

Reisinformatie

€ 265.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een getal tussen 0 en 20 in.
Voer een getal tussen 0 en 20 in.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.