We starten stilaan aan de kerstperiode 2023 …   er werden al heel wat dagreizen toegevoegd, maar ook
2d Parijs
6d Kerst vieren in Holzgau
9d Igea Marina
Ook de reizen 2024 zijn in voorbereiding…

2D Parijs – Kerst citytrip

Wie droomt er niet eens van om een bezoek te brengen aan de lichtstad Parijs en dit zeker tijdens de mooiste tijd van het jaar. De stad is dan  versierd met mooie kerstverlichting en de  vele mooie verlichte  historische gebouwen en bruggen die er  een extra sfeer uitstralen. Ook de grote winkels zoals “La Fayette” en “Printemps” zullen zeker alles uit de kast halen om hun etalages, zo mooi mogelijk te maken. Door de hele stad hangt een echte kerstsfeer en kunt u heerlijk rondkijken voor de leukste kerstspulletjes en de heerlijke geur opsnuiven van kaneel, kastanjes, wafels, crêpes,  een lekkere warme chocolademelk of glühwein.

Aangezien we de vele topattracties en bezienswaardigheden , zoals de Arc de Triomphe, het Louvre, het Centre Georges Pompidou, Place des Vosges, de Basilique de Coeur, de Notre Dame, de Moulin Rouge , Opera Garnier en nog zoveel andere, niet mogen missen, gaan we dat samen met onze gids en chauffeur op deze kerstreis ontdekken.

1e dag : St.-Joris Winge – Parijs

We vertrekken aan ons bureel om 07.00 uur. Na een koffiestop onderweg bereiken we Parijs. We starten onze tour langs de Porte Maillot naar de Arc de Triomphe, via L’ Etoile en de sfeervol versierde Champs-Elysées rijden we richting Concorde.  Aan Le Petit Palais verlaten we onze autocar en ontdekken al wandelend de stad verder. Lopen langs de paleizen, en via de Pont Alexandre III komen we aan bij Place de la Concorde en de Place de Vendôme. Vrij middagmaal in de omgeving . Daarna kan men reeds de kerstsfeer gaan opsnuiven op de kerstmarkt in en rond de Jardin des Tuileries. Waarom geen ritje met het reuzenrad, waarop je  een prachtig zicht krijgt op de Eiffeltoren. Vrij avondmaal, daarna spreken we een locatie af waar onze chauffeur ons oppikt om ons naar het hotel te brengen. Kamerverdeling en wie dat wenst kan nog eens de kerstsfeer gaan opsnuiven in de omgeving of op de Champs-Élysées (met de metro). Overnachting.

2e dag : Parijs – St.-Joris Winge

Na het ontbijt maken we een rondrit met onze autocar en houden een stop aan de Opera Garnier, waar in de nabijheid de twee grote winkels liggen, namelijk Lafayette en Printemps met hun prachtig kerst versierde etalages. Daarna gaat onze tocht verder richting Eiffeltoren, Dôme des Invalides, het Panthéon en Quartier Latin. Na het vrije middagmaal vertrekken we al wandelend naar de Notre-Dame en eindigen bij de Place de La Bastille waar onze chauffeur ons oplaad om weer huiswaarts te keren. Aankomst aan ons bureel omstreeks 22.00 uur.

Hotel : Mercure Paris La Defense ****

Het Mercure Paris La Défense ligt in de zakenwijk La Défense, Men kan met de metro (slechts op wandelafstand van het hotel ) naar het centrum van Parijs. De kamers zijn voorzien van complete badkamer, airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders. Het hotel biedt gratis en onbeperkt WiFi, Gasten kunnen genieten van de fitnessruimte of de hamam en daarna ontspannen in de bar. ’s Morgens staat er een verzorgt Frans ontbijtbuffet voor je klaar

 

https://all.accor.com/1546
https://all.accor.com/1546
https://all.accor.com/1546
https://all.accor.com/1546

 

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur en reisleider

Reis op basis van kamer & ontbijt

Stadsrondrit

Toeslagen

Eenpersoonskamer : 45,00€

Niet inbegrepen

Dranken en persoonlijke uitgaven

Middag- en avondmalen

Eventuele inkomgelden

Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 199.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.