Wij willen u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs bieden, en wel in die volgorde!
Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen.   

  • Uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort
  • U verblijft in prima hotels  Het liefste werken we met familiehotels. Daar waar de gastvrijheid nog door eigen familie in stand wordt gehouden en bewaakt. Maar hoe dan ook kennen we de hoteliers persoonlijk en hebben onze gasten er een streepje voor.
  • Ervaren chauffeurs en gemotiveerde medewerkers die U de mooiste plekken in Europa tonen
  • Wat onze busreizen vaak onbedoeld bijzonder maakt, is dat er een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Bijzonder gezellig…  

Violettacars is een gezond en bloeiend bedrijf, met nog een toekomst vol plannen en een service met een ♥

2D Fleurige, geurende Bloemen-Bollenstreek

De traditionele bloemententoonstelling van Keukenhof, de grootste ter wereld, strekt zich uit over een park van 32 ha en overdekte tuinen. Jaarlijks worden er meer dan 7 miljoen bloemenbollen aangeplant. Om  Keukenhof steeds een ander gezicht te geven, wordt elk jaar een nieuw ontwerp gemaakt voor de  beplanting. De 15 kilometer wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht  hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling zie je unieke bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrassen.  Tevens vind in 2024 de 75e editie plaats !  Het is  dan niet verwonderlijk dat Keukenhof een gewaardeerde trekpleister is voor velen. Op deze lente uitstap staat ook nog een bezoek aan de bloemenveiling Royal FloraHolland waar we het reilen en zeilen  van een bloemenveiling gaan beleven Als afsluiter varen we over de Westeinderplassen, waar seringen in groten getale worden gekweekt op eilandjes. In dit gebied zijn ook vogels de koning te rijk. Een lente uitstap bij uitstek !

1e dag: St.-Joris-Winge – Lisse Keukenhof – Hoofddorp
Vertrek om 08.00 uur aan ons bureel en via de verschillende autosnelwegen en de nodige stops gaat het richting Keukenhof te Lisse. Hier ga je genieten van spectaculaire uitzichten op de heerlijk geurende  bloementuinen en bloemkassen. Tijdens de wandeling  zie je unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met restaurants en terrasjes.  Naast de schitterende bloementuinen vind je in Keukenhof ook het grootste beeldenpark van Nederland. Je kunt hier vele beelden bewonderen die gemaakt zijn door nationale en internationale kunstenaars. Na dit kleurrijk bezoek gaat het naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

2e dag: Hoofddorp – Aalmere – St.-Joris-Winge

Na een zalige nachtrust en het lekkere ontbijtbuffet gaat het richting Royal Flora Holland. Een bloemveiling waar we gaan kennis maken met de drukte  van het kopen en verkopen van de verschillende soorten bloemen. Want elke weekdag worden hier 43 miljoen bloemen en 5 miljoen planten verhandeld. Er werken 2.600 mensen voor de bloemenveiling, waar rozen, tulpen en chrysanten tot de populairste soorten behoren. Na dit bezoek genieten we van een koffie en koek om daarna rondgeleid te worden in de Historische tuin. Daar zijn liefst 170 soorten seringen te vinden. We krijgen er een overzicht van de Aalsmeerse tuinbouw van 1700 tot ca. 1960. We leren ook hoe de teelt van snijbloemen en potplanten in bakken en serres ooit is begonnen. We beëindigen de voormiddag met een middagmaal om daarna met de boot een tochtje te maken op de Westeinderplassen, waar seringen in groten getale worden gekweekt op eilandjes. In dit gebied zijn ook vogels de koning te rijk. Een mooie afsluiter van deze reis !

Hotel : Van der Valk A4 Schiphol ****

Een hotel van de bekende Van der Valk-keten, ligt dichtbij de gelijknamige luchthaven, ten zuidwesten van Amsterdam. Je slaapt er zalig in ruime twin-bedden. De kamers beschikken ook over een tv, een bureau en een zithoek. De (halfopen) badkamer is uitgerust met een  bad/douche  en wc
In het restaurant staat er dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds wordt er een lekker 3-gangen menu geserveerd. Tevens beschikt het Van der Valk hotel over een uitgebreid wellnesscentrum met een binnenzwembad, een sauna, een stoombad en nog veel meer. Een leuk verblijfshotel !

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur en ervaren reisleider

Toegang Keukenhof

Reis op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal

Toegang Royal Holland bloemenveiling en tuin

Boottocht Westeinderplassen

Toeslagen

Toeslag éénpersoonskamer + € 62,50

Niet inbegrepen

  • Middagmaal heenreis
  • Dranken en persoonlijke uitgaven
  • Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 319.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.