Wij willen u de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs bieden, en wel in die volgorde!
Reis met ons van A naar B met een flinke dosis comfort, enthousiasme en vertrouwen.   

  • Uw touringcar is voorzien van veel beenruimte en comfort
  • U verblijft in prima hotels  Het liefste werken we met familiehotels. Daar waar de gastvrijheid nog door eigen familie in stand wordt gehouden en bewaakt. Maar hoe dan ook kennen we de hoteliers persoonlijk en hebben onze gasten er een streepje voor.
  • Ervaren chauffeurs en gemotiveerde medewerkers die U de mooiste plekken in Europa tonen
  • Wat onze busreizen vaak onbedoeld bijzonder maakt, is dat er een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Bijzonder gezellig…  

Violettacars is een gezond en bloeiend bedrijf, met nog een toekomst vol plannen en een service met een ♥

2D Egmond aan zee

We gaan op een rustige en leuke manier deze 2 dagen invullen. Amsterdam is altijd een bezoekje waard en wij gaan deze oudste en grootste stad van Nederland vanop het water ontdekken. We beginnen met een 4 uur durende Cruise dwars door Amsterdam, over uiteraard de Amstel met zijn mooie gebouwen en tijdens deze tocht gaan we aan boord van het schip genieten van een lunch. Daarna zakken we af naar Egmond aan zee, midden in de duinen op 100m van het strand, om er te genieten van deze leuke badplaats. We brengen een bezoek aan de kaasmarkt van Alkmaar, een plein vol kaas, kaasdragers, kaasmeisjes, kaasjongens, marktmeesters en handelaars. Op de Alkmaarse Kaasmarkt kijk je je ogen uit. Al honderden jaren wordt hier op dezelfde manier kaas verhandeld en houden nog een stop in Scheveningen op deze 2daagse.  Zeker weten dat u vol energie weer huiswaarts gaat!

 

 

1e dag : St.-Joris Winge – Amsterdam – Alkmaar – Egmond aan zee

Vertrek om 07.30 uur aan ons bureel en via Breda en Utrecht naar Amsterdam met ochtendstop. Aangekomen schepen we in voor een 4 uur durende Amstel Cruise dwars door Amsterdam. Tijdens de 4 uur durende tocht gaan we aan boord genieten van een kleine lunch (broodje ham en kaas, koffie/thee/frisdrank, kroket en soep) en de mooie uitzichten op deze toch wel grote stad. Na deze tocht begeven we ons naar Egmond aan zee, waar van alles te zien, te beleven en te doen is. Je kan er heerlijk flaneren langs het strand, de winkelstraat of waarom niet van een drankje genieten op een terrasje. Tegen de avond aan begeven we ons naar het hotel, checken in en genieten er van een lekker avondmaal. Wie op de avond nog wenst kan nog mee naar Alkmaar naar de kaasmarkt. Duizenden bezoekers van over de hele wereld komen speciaal voor de kaasmarkt naar Alkmaar. Het is dan ook een bijzonder schouwspel met een plein vol kaas en sjouwende kaasdragers. Overnachting.

2e dag : Egmond aan zee – Scheveningen – St.-Joris Winge

Na een lekkere nachtrust en uitgebreid ontbijt is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het  voormalige gereformeerde kerkje waar je verschillende objecten aan treft die kenmerkend zijn voor de drie kernen van Egmond aan zee en bovendien vind je er een expositie over de kunststroming ‘Egmondse School’ en de ‘bleekneusjes’ die in de zomermaanden verbleven in de koloniehuizen. Een vrije voormiddag kuieren langs de winkeltjes, het strand, de duinen en een leuk terrasje of genieten van  een  lekker zomers briesje aan zee. Vrij middagmaal. Na genoten te hebben van Egmond aan zee keren we via Scheveningen weer huiswaarts.   Hier staan de strandpaviljoens allemaal naast elkaar waardoor er een gezellige beach street ontstaat, geniet van het uitzicht in het reuzenrad of van een lekker hapje/drankje op de boulevard.    Aankomst voorzien aan ons bureel omstreeks 20.00 uur.

 

 

Hotel : Zuiderduin **** Egmond aan zee

Het hotel is slechts op 100m van het strand verwijderd .  De standaardkamers zijn modern en functioneel ingericht met een complete badkamer met een wastafel, toilet, ligbad en/of douche een zithoek,bureau, tv, telefoon en koffie-  en theefaciliteiten. Dit **** hotel beschikt over een uitstekend restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en een gevarieerd dinerbuffet Tevens kunt u kiezen voor de sfeervolle bistro en de gezellige pub. Op de squashbaan en in de fitnessruimte kunt u zich van uw sportieve kant laten zien. Bij inspanning hoort ontspanning. In het hotel kunt u heerlijk ontspannen in het Sauna Center en het verwarmde binnenzwembad. Voor optimale verwennerij kunt u gebruik maken van ons Wellness Center.

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort

Bekwame chauffeur

Op basis van Halfpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag het ontbijt

Amstel Cruise met broodjeslunch

Toeristen taks

Toeslagen

  • Eenpersoonskamer :45,00€

Niet inbegrepen

Dranken en persoonlijke uitgaven

Inkomgelden

Middagmalen

Annulatie en/of bijstandsverzekering

Reisinformatie

€ 279.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Indien er meerdere opstapplaatsen vermeld worden in de reisinfo, geef hier op welke opstapplaats je wenst te gebruiken.