Nieuwe openingsuren

Maandag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Dinsdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Woensdag van 08:30 – 12:30 uur – nm gesloten
Donderdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00
Vrijdag van 8:30 – 12:00 en 12:30 – 16:00

Op woensdagnamiddag, zaterdag en zondag is ons bureel gesloten.

2D Amsterdam Light & Kerstmarkt

December is de tijd van warme chocolademelk en kerstmarkten. Maar ook van het Amsterdam Light Festival, dat elk jaar plaatsvindt in de donkere wintermaanden. Het centrum van Amsterdam wordt dan in de avonduren sfeervol verlicht, met behulp van kunst- en lichtobjecten. Deze kunstwerken van internationale kunstenaars en designers zijn kosteloos te bezichtigen en bevinden zich zowel op het water als op gebouwen en pleinen. Kortom, een heerlijk uitje voor in de sfeervolle kersttijd. Amsterdam light & kerstmarkt, een sfeervol weekendje uit.

 

 

1e dag: St.-Joris-Winge – Amsterdam

Vertrek aan ons bureel om 08.00 uur. Daarna via autosnelweg richting Meer (koffiestop). Verder door richting Nederland, naar Amsterdam.   Onder leiding van onze gids rijden we langsheen de Amstel, de Heineken Brouwerij en het Rijksmuseum. Vrij middagmaal. In de namiddag hebben we vrije tijd voor schopping of een bezoek aan één van de vele musea en bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. De liefhebbers kunnen met onze gids een begeleide stadswandeling maken.  ’s Avonds genieten we van “winters Amsterdam”, van bijzondere lichtkunstwerken zowel op het water als op gebouwen en pleinen. Vrij avondmaal in het centrum van de stad.  Rond 20.00 uur naar ons hotel voor overnachting .

2e dag: Amsterdam – St.-Joris-Winge

Lekker uitgebreid ontbijt en valiezen laden. Vrij bezoek aan één van Europa’s mooiste musea, het Rijksmuseum, loop misschien eens binnen bij Madame Tussauds of… Tijd op museumplein voor het vrije middagmaal met de grote ijspiste en kraampjes met allerlei lekkers en cadeautjes. De Dam en Kalverstraat zijn heel dichtbij voor nog wat te shopplezier, … Vertrek huiswaarts omstreeks 17.30 uur. Onderweg nog een stop… Thuiskomst voorzien om 21.30 uur.

Met de ideale ligging van het Leonardo Hotel Amsterdam, op wandelafstand van het Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Diamant Museum en aan de voet van de grachtengordel. U wandelt zo verder de binnenstad in om deze bruisende stad verder te verkennen.

De 188 stijlvolle, comfortabele hotelkamers van het Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center hebben uitzicht op de tuin of op de grachten. Als je op zoek bent naar een comfortabel gelegen hotel in het centrum van Amsterdam dan is het Leonardo Boutique Museumhotel precies wat je zoekt. En wie cultuur wil snuiven of voor de shopaholics die middenin de meest luxueuze modewijk van de stad willen verblijven zijn hier op de juiste plek.

https://www.leonardo-hotels.nl/amsterdam/leonardo-boutique-museumhotel-amsterdam-city-center?utm_medium=link_site_gmb&utm_campaign=leonardo-boutique-museumhotel-amsterdam

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar met het nodige comfort
Bekwame chauffeur en reisleider
Hotelovernachting op basis van kamer & ontbijt
Toeristen taks

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 57,50

Niet inbegrepen

Maaltijden en dranken
Persoonlijke uitgaven
Reis en/of annulatieverzekering
Inkomgelden

Reisinformatie

€ 187.00

Boeking aanvragen

Vul onderstaand formulier in indien u deze reis wenst te boeken. 

Let op: boeking is pas definitief na bevestiging door Violettacars en betaling van het reisgeld.

Boeking

Voer een nummer in van 0 tot 20.
Voer een nummer in van 0 tot 20.
Algemene voorwaarden(Vereist)
Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de algemene voorwaarden.