Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

SPECIAAL VOOR FIETSERS

Dat u het liefst uw eigen fiets meeneemt naar uw bestemming vinden wij vanzelfsprekend.
Dat gaat uitstekend met onze touringcars die voorzien zijn van een fietsaanhangwagen.

De fietsaanhangers zijn alle voorzien van stevige fietsenrekken. Uw fiets staat goed vastgemaakt
zodat deze tijdens de reis niet kan beschadigen. Onze fietsaanhanger biedt plaats aan
maximaal 36 standaard fietsen.

Onze fietsaanhanger gaat jaarlijks enkele malen de deur met verschillende verenigingen

Van topsporters, naar groepen die fietsen voor een goed doel tot pure recreanten

Maar uiteraard hebben wij ook zelf fietsreizen voor u samengesteld.

VIOLETTACARS begon met één fietsreis, waarop we de tocht: ‘Fietsen langs de Donau’ presenteerden.

Inmiddels bieden wij talrijke verschillende arrangementen aan in Europa.
Wij organiseren fietsvakanties voor iedereen: Individuele en groepsreizen, hotelarrangementen, voor ouders met kinderen, voor jongeren, voor 50-plussers.
Of u nu een beginnend fietser bent of een sterke rijder, 7 of 70 jaar, wij zijn er van overtuigd dat een fietsvakantie leuk is voor iedereen
en dat ook iedereen een keuze uit ons programma zal kunnen maken.

ZO GEBEURT HET BIJ ONS:

Groepsreizen op maat
Behalve de fietstocht die u in onze brochure aantreft, kan VIOLETTACARS ook groepsreizen organiseren die geheel op uw wensen zijn afgestemd. Ideaal voor bedrijfsuitstapjes of tourclubs, maar ook groepen vrienden en families mogen wij tot onze klantenkring rekenen.
Zo verzorgden wij in 2000 geheel verzorgde fiets/hotelreizen langs de Donau, in 2001 een fietstocht doorheen de Romantische Strasse en het jaar nadien maakten we er een vervolg op namelijk het Altmühltal! Zo stond ook Friesland en Giethoorn op ons programma en de streek van Rüdesheim, Cochem en nog verschillende andere bestemmingen in het middelpunt van onze fietsroutes!!!

- Speciale bus met aanhangwagen voor maximum 36 fietsen
Indien u een eigen tocht heeft uitgezet, of met een tourclub mee wilt doen aan een klassieker en op zoek bent naar vervoer naar de bestemming, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

- Actief of Ontspanning…
De reizen zijn gemaakt recreatieve fietsers. Dit betekent niet dat het accent op de prestatie ligt. Integendeel. Voorop staat de ontspanning, het genieten van het landschap en het plezier hebben met elkaar. Daarom zijn de afstanden overzichtelijk gehouden, zodat iedereen aan het eind van de tocht nog genoeg energie overhoudt om te ontspannen met een boek, een pilsje of een gesprek.

- Deskundige begeleiding
Wij geven deze reizen extra aandacht aan de verzorging en begeleiding. Uitgangspunt is dat iedereen in vorm blijft en maximaal geniet van wat er te beleven valt. De reisbegeleider fietst meestal ook zelf mee als rijdende vraagbaak: hij of zij weet de leukste plekjes te vinden en helpt bij pech onderweg. Echter u bent altijd vrij om op eigen gelegenheid uw fietsdag in te delen

- Cultuur op de fiets?
Nee, u fietst niet van museum naar museum, noch van kathedraal naar kathedraal. Deze reizen zijn uitgezet in indrukwekkende landschappen; u fietst door de mooiste dorpjes en stadjes, zelfs wereldsteden, langs eeuwenoude kastelen en over smalle rustige wegen.

- Hotel
Bij de hotelreizen selecteren wij fietsvriendelijke onderkomens. U verblijft over het algemeen in middenklasse accommodaties, meestal op basis van 2-persoonskamers met douche en toilet op de kamer. Met de kok maken we afspraken over de maaltijden.

- Niet alles met z'n allen
Ontspannen fietsen in je eentje of met zelfgekozen gezelschap. 's Avonds genieten onder de luifel van gezelligheid en de sterke verhalen van die dag. U krijgt een uitgekiende fietsroute, maar zelf pionieren kan natuurlijk ook. Onze reisbegeleider helpt bij pech onderweg en kan advies geven over de routes.

- 50-plussers?
De reizen kunnen worden afgestemd op de wensen van alleenstaanden en echtparen van 50 jaar en ouder. Dit vindt zijn weerslag in de keuze van de bestemmingen, de zwaarte van de routes en het comfort van de hotels. Voor de meeste reizen geldt dat ze voor een ieder met redelijke conditie en eventueel enige fietservaring goed te doen zijn.

CONTACTEER ONS

Violetta Cars
Leuvensesteenweg 255
B-3390 Tielt-Winge
Tel: 016/63.42.74
Fax: 016/63.20.89
Email: info@violettacars.be

ondernemingsnummer C3159


Garantiefonds
Polisnummer 9712.0590.01

Algemene voorwaarden
 

VIOLETTACARS OP FACEBOOK

 
© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media