Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Zuid-Tirol – Dolomieten - 8 dagen Italië

Op vraag van onze klanten brengen we dit jaar deze bestemming terug in ons programma, niets is minder waar dan dat deze streek een schitterende vakantiebestemming is. De machtige bergwereld der Dolomieten. Hoogtepunten van deze reis zijn de uitstappen naar de “Drei Zinnen” en de “Grote Dolomieten rondrit”. Daarenboven maken de luxe, de goede ontvangst en lekkere maaltijden in ons hotel “Waldhof”*** deze reis tot een groot succes. Echt een aanrader! 

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge – Reutte

Vertrek aan ons bureel omstreeks 6.00 uur en via Aken (koffiestop) Koblenz, Stuttgart, vrij middagmaal langs de auto- snelweg. Over Ulm richting Kempten naar Reutte (omgeving) voor avondmaal en overnachting.

2e dag: Reutte – Percha

Ontbijt. Vertrek richting Innsbruck, over de Brenner autosnelweg naar Percha. Aankomst rond de middag, kamerverde- ling en middagmaal. Na de middag verkenning van ons hotel en de omgeving. Welkomstdrank, avondmaal en overnach- ting.

3e dag: Percha – Pragser Wildsee

Ontbijtbuffet. Vrije voormiddag. Middag- maal in ons hotel en daarna naar de Pragser Wildsee, één van de mooiste en hoogst gelegen meren in de Alpen. Wandeling omheen het smaragdgroene meer. Terug naar Percha voor avondmaal en overnachting.

4e dag: Percha – Dolomietenrit

Na weer een lekker ontbijt beginnen we aan onze “Dolomietenrit”. Via het pit- toreske stadje Klausen doorheen het Val Gardena of het Grödnertal waar de bevolking van Ladinische oorsprong is, naar Ortisei, de hoofdplaats van de Zuid- Tiroolse houtsnijkunst naar de top van de Sellapas, fotostop. Langs het monument voor wielrenner Fausto Coppi en over het traject van de “Dolomitenstrasse” naar de top van de Passo Pordoi, fotostop. Verder naar Arabba voor middagmaal. Over de top van de Col di Lana en de Falzaregopas (halte) naar het mondaine winterspor- toord Cortina d’Ampezzo en het diepblau- we Misurinameer, halte. Via Carbonin en Dobbiaco door het Pustertal naar onze verblijfplaats Percha. Avondmaal en over- nachting.

5e dag: Percha – Bruneck – Drei Zinnen

Ontbijtbuffet en daarna vertrekken we naar Bruneck voor een bezoek aan een typische Italiaanse markt. Een bezoek aan het stadje loont tevens ook de moeite Terug naar ons hotel voor het middagmaal. Nadien via een spectaculaire tolweg naar Lavaredo voor het superpanorama ”Drei Zinnen” over de Dolomieten met o.m. de gletsjermassa’s van de Marmolada, de Sorapis en de Monte Cristallo. Terug naar ons hotel “Waldhof” voor avondmaal en overnachting.

6e dag: Percha – Gardameer

Ontbijtbuffet. Via Brixen en de vallei van de Isarco naar Trento en Rovereto. Verder naar het welgekende Garda Meer, het grootste meer van Italië. Via Torbole naar Riva del Garda, één van de voornaamste plaatsen aan het meer. Middagmaal en vrije tijd. In de namiddag terug naar onze verblijfplaats via Bolzano en door het Pustertal naar Percha. Avondmaal en overnachting

7e dag: Percha – Reutte

Ontbijtbuffet, valiezen laden en afscheid nemen van onze sympatieke hoteleigenaars want we vatten de terugweg aan met nog een tussenstop in Brixen, bezoek en middagmaal. Daarna gaat het over de Brenner richting Reutte voor avondmaal en overnachting.

8e dag: Reutte – St.-Joris-Winge

Ontbijt. Terugreis via Memmingen en Ulm naar Stuttgart (vrij middagmaal). Verder door huiswaarts over Koblenz, Aachen, St.-Joris-Winge. Aankomst voorzien rond 20.00 uur. 

Hotelinformatie

HOTEL: WALDHOF***+

Welkom in Hotel Waldhof in Percha! “Waar de dagelijk- se sleur eindigt en de vakantie begint”. Dit is hier het motto. Rustig gelegen in het hart van het Val Pusteria, biedt men u er ontspannende dagen in een vertrouwde sfeer, ver weg van de drukte en de stress. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche en toilet, satelliet TV, safe en telefoon. Uitgebreid ontbijtbuffet en 4-gangenavondmalen met menukeuze en salade- buffet. Een mooi vernieuwd hotel met een hartelijke en familiale sfeer. 

Algemene informatie

Prijs: 
€ 917.00
Vertrek: 
aan ons bureel omstreeks 6.00 uur

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 130,00

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort.
Bekwame chauffeur en reisleider
Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
Uitgebreid ontbijtbuffet + ’s avonds 4-gang-keuze-menu met saladebar in ons verblijfshotel.
Alle uitstappen vermeld in het programma
1 x Galadiner – Muziekavond
Tolweg Drei Zinnen
Toeristentaks

Niet Inbegrepen

Middagmalen tijden heen- en terugreis
Inkomgelden, dranken
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media