Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Wild weekend Zuid Eifel - 3 dagen Duitsland

Het wildseizoen staat weer voor de deur en als u van lekker eten houdt, dan raden wij ons wildarrangement aan. Wanneer de herfstzon door het bladerdak van de bossen schijnt en het landschap in de warmte van de gouden herfst baadt, weten we dat we in het wildsei- zoen zitten. In het Bitburger land ligt onze bestemming Mettendorf, waar we verblijven in het hotel Kickert, gekend voor zijn restaurant met lekkere wildmenu’s. Tijdens de heenreis stoppen we te Trier, omdat een bezoek daar aan de kerstmarkt u niet alleen in de kerstsfeer van de stad maar ook in een stukje geschiedenis waant. Want de oudste stad van Duitsland beschikt namelijk over diverse prachtige oude gebouwen die tijdens de kerstperiode door de verschillende versieringen een bijzondere kerstsfeer weergeven. Daarna genieten we nog vanuit onze luxe autocar van de mooie landschappen richting onze verblijfplaats in de Eifel. Waar u gaat genieten met al uw zintuigen van dit Wild-weekend ! 

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge – Trier – Mettendorf

Vertrek om 07.00 uur. Richting Luik en via de E42 naar Trier. Bezoek aan de gezellige kerstmarkt van de Eifel . Ze weten maar al te goed hoe ze de kerstsfeer erin moeten brengen. Vrij middagmaal of wat lekker eten aan één van de kraampjes op de kerstmark Op en top gezelligheid! Ook een wandeling langs de bezienswaardigheden in Trier is zeker de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld de Porta Nigra, de Basilika of het Romeinse theater, de stad kent name- lijk een indrukwekkende geschiedenis. Trier biedt u voldoende mogelijkheden.

Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in Mettendorf waar we begin- nen met de kamerverdeling, welkomst- drink en een lekker 4-gangen wildmenu. Overnachting.

2e dag: Hüttingen - Bitburg

Na een stevig ontbijtbuffet maken we een wandeling in onze verblijfplaats Mettendorf en daarna rijden we door de Eifel naar Hüttingen waar we een bezoek brengen aan het Ofen und Eisenmuseum. Het is niet alleen huisbrand en ijzer, maar ook zeldzaamheden en unieke voorwer- pen uit andere tijden, waar men ken- nis mee maakt. We krijgen er op een leuke manier een rondleiding en komen in de wereld van onze vaders en grootvaders, “de goede oude tijd” terecht. Ondertussen is het tijd om een maaltijd te gebruiken en we gaan dat doen met een typische “Eifeler Schinkenplatte”. Onze dag zit er nog niet op want we brengen nog een bezoek aan de welgekende Bitburger brouwerij. Waar we terecht komen in de wondere wereld van het bierbrouwen. De rondleiding sluiten we af met nog een proevertje “Bitte ein Bit”. Daarna nog een laatste rit naar onze verblijfplaats voor het 6-gangen wildmenu. Overnachting. 

3e dag: Vianden – St.-Joris-Winge

Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt rijden we naar Vianden, schilderachtige gelegen aan de rivier de Our. We wandelen langs het reusachtige kasteel omgeven door natuurpracht. Het feodale kasteel, waarvan de bouw teruggaat tot de 9e eeuw, was de wieg van de graven van Vianden. De opmerkelijke middeleeuwse constructie ging later bij erfenis over naar de Oranje-Nassaus. Na nog wat rond te kuieren in Vianden gaat het terug naar ons hotel voor een 3-gangenmenu. Daarna gaat het via de auto- snelweg richting België en ons bureel te Sint Joris Winge. Aankomst voorzien omstreeks 19.00 uur. 

Hotelinformatie

HOTEL: KICKERT*** 

Het traditionele familiehotel biedt u comfortabe- le kamers met douche en toilet, lift, restaurant en tv-hoek. Het hotel wordt voortdurend gemoderni- seerd. Het restaurant biedt lekkere maaltijden en is gekend voor zijn culinaire wild-menu’s. Tevens kan u gebruik maken van het binnen zwembad, de sauna met een ontspanningsruimte, een solarium en fitnessruim- te. Genieten is de boodschap! 

Algemene informatie

Prijs: 
€ 315.00
Vertrek: 
om 07.00 uur aan ons bureel

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 24,00

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en reisleider
Reis op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal-
Bezoek Bitburger Brouwerij
Bezoek oven en ijzermuseum
Eifeler Schinkenplatte
Welkomstdrank
Uitgebreid ontbijtbuffet
1x 3-gangen menu
1x 4-gangen wildmenu`
1x 6 gangen wildmenu met aperitief, 1 fles wijn per 2 personen
Alle uitstappen volgens het programma
Toeristentaks

Niet Inbegrepen

Drankenindiennietinbegrepenenpersoonlijkeuitgaven
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media