Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

ROYAL CHRISTMAS FAIR IN DEN HAAG

Nieuw in ons programma! Vertrek om 07.00 uur. 
Den Haag, een grote shoppingstad gecombineerd met een leuke kerstmarkt.  U zal versteld staan,

op deze uitstap kan u ook kiezen tussen vrije tijd of voor een rondgang per gids, vrije tijd in deze winkelstraten of een rondgang per gids, wees er maar zeker van dat de dag tekort zal zijn!

Met de gids leren we dat vanuit Den Haag Nederland wordt bestuurd, hier woont en werkt de Koninklijke familie en het is een bezienswaardige stad met classicistische gebouwen en een rijke geschiedenis. Het is een zeer compacte stad, met alle bezienswaardigheden op wandelafstand. Maken we een geleide stadswandeling. Onze gids brengt jullie langs alle belangrijke historische gebouwen en monumenten waaronder: het Binnenhof, Paleis Noordeinde, Hotel des Indes, Mauritshuis, tot zelfs het “Torentje” van de premier. Onderweg wijst hij jullie de wandelroute naar het Vredespaleis, de Archipelbuurt en dgl aan, welke je eventueel in de namiddag kan bezoeken op eigen houtje. Vrij middagmaal voor iedereen, de gids stelt wel voor om een broodje te eten in de “Haagsche Bluf, (facultatief +/-10€) dit kan u ’s morgens nog beslissen. Namiddag: bezoeken we de Royal Christmas Fair. Je kan er genieten van één van de mooiste kerstmarkten van Den Haag. Tussen twinkelende lichtjes en bekende kerstliedjes slenteren we langs de vele kerstkraampjes, smullen we van winterse lekkernijen, genieten we van gratis optredens en kunnen we natuurlijk originele kerstcadeautjes kopen. Cultuurliefhebbers hebben uiteraard ook de mogelijkheid om één van de bekende musea te bezoeken.

Het einde van deze mooie dag is voorzien omstreeks 18.00 uur in Den Haag.  Wij zijn ervan overtuigd, eens geproefd van Den Haag wil u er zeker terug komen!

Algemene informatie

Prijs: 
€ 26.50
Datum: 
di, 19/12/2017

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Afbeeldingen

© Copyright 2017 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media