Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Romantische Kerst Cruise op de Rijn - 3 dagen Duitsland

Ben jij helemaal dol op kerstmarkten en wil je graag uitgebreid shoppen? Jawel, we maken een heuse kerstshoppingscruise over de Rijn! Meerdere kerstmarkten bezoeken in Duitsland terwijl je per cruise over de Rijn vaart? Dit klinkt toch fantastisch? Kerstshoppen in de grootste steden zoals Keulen, Bonn, Rüdesheim, Koblenz en Aachen. Sprookjesachtige verlichting traditionele kerstmarkten met winterse gezelligheid en gevarieerde winkelmo- gelijkheden. Wij hopen u van harte aan boord te mogen begroeten! 

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris Winge – Keulen – Bonn

Vertrek 07.00 uur aan ons bureel rich- ting Keulen, waar we rond 09.30 uur aan- komen. Waar we leuke momenten gaan beleven in één van de mooiste steden van Duitsland met zijn autovrije stra- ten, gezellig markplein en een sfeer- volle kerstmarkt. Inscheping om 14 uur. Welkom aan boord van de MS Alina of MS Amelia! Toewijzing van de kajuiten. Welkomstdrankje. Avondmaal aan boord. We varen rond 15.00 uur af richting Bonn, waar we na het lekkere avondmaal de gelegenheid hebben om nog een bezoek te brengen aan de avond kerstmarkt van Bonn. Afvaart om 21.00 uur. Overnachting aan boord.

2e dag: Rüdesheim – Koblenz

’s Morgens komen we aan in Rüdesheim. Ontbijt aan boord. Rüdesheim, een bekend wijnstadje met smalle straatjes en schilderachtige hoven die uitkomen op het gezellige marktplein. Hier kunnen we de grootste kerststal van Europa met levens grote figuren bewonderen. U moet in ieder geval eens door de Drosselgasse

wandelen, die wel de gezelligste steeg van Duitsland wordt genoemd. Middagmaal aan boord. In de namiddag afvaart langs het meest romantische deel van de Rijn, ‘de Loreley’, naar Koblenz. Avondmaal aan boord. Daarna mogelijkheid om het schil- derachtige oude stadsdeel van Koblenz in kerstsfeer te bezoeken. Met meer dan 100 versierde houten kraampjes wordt een romantische kerstsfeer gecreëerd. Overnachting aan boord.

3e dag: Koblenz – Aachen – St.-Joris Winge

’s Morgens komen we aan in Keulen. Ontbijt aan boord en ontscheping omstreeks 09.00 uur. Daarna vertrekken we met onze auto- car naar Aachen waar we omstreeks 10.30 uur aankomen en gaan genieten van de charmante feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de Dom en het stad- huis. De schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke aangename geuren van de verschillende aangeboden lekkernijen maken van deze kerstmarkt een sfeervol paradijs. Rond 18u komen we weer huiswaarts na een leuke Kerstcruise reis. Aankomst bureel voorzien rond 19.30 uur. 

Hotelinformatie

MS ALINA/MS AMELIA

FACILITEITEN: zonnedek met meubilair, lido-bar, panorama-lounge met bar, 2 restaurants met open tafeltijden, lift, leeshoek, internetcafé, ontvangsthal, winkeltje, wasserij, receptie.

KAJUITEN: stijlvolle en elegante buitenkajuiten, licht en smaakvol ingericht, verspreid over 3 dekken. De kajuiten op het Saturn- en Oriondek (= middelste en bovenste dek) beschikken over openschuivende ramen welke van de vloer tot het plafond reiken en hebben Franse balkons. De kajuiten op het Neptundek (= laag- ste dek) hebben kleinere ramen, welke om veiligheids- redenen niet te openen zijn. Alle kajuiten beschikken over douche, toilet, wastafel, haardroger, telefoon, satelliet-TV, radio, minibar, safe, airconditioning, elek- triciteit spanning 220 V wisselstroom. 2 beneden bed- den gescheiden of als tweepersoonsbed. 

Algemene informatie

Prijs: 
€ 335.00
Vertrek: 
07.00 uur aan ons bureel

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Dubbel buitenkajuit Saturn dek (2 pers / Cat D met Frans balkon) +€ 64,00
Dubbel buitenkajuit Orion Dek (2 pers/ Cat E met Frans balkon) +€ 84,00
Eénpersoonskajuit Neptun dek + € 44,00
Eénpersoonskajuit Saturn dek + € 94,00

Inbegrepen

Vervoer heen en terug per touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur
Nederlandstalige begeleider tijdens de cruise
Uitstappen volgens het programma
Accommodatie in Neptundek (klein venster)
Volpension beginnend van het avondmaal op de eerste dag, eindigend met het ontbijt op de laatste dag.
Koffie en thee na de lunch & diner aan boord van het schip
Welkomstcocktail & captains-dinner
Vrij gebruik van alle faciliteiten aan boord
Haventaksen
Toeristentaks

Niet Inbegrepen

Eventuele inkomgelden
Dranken
Fooien(10,00€p.p./nacht, cash aan boord te voldoen)
Persoonlijke uitgaven
Eventuele brandstoftoeslagen
Reis annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media