Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Kerststad Valkenburg

Vertrek om 12.00 uur richting Valkenburg voor kerstsfeer in 3 grotten.  Dit jaar extra met Kerst in Winter Wonderland

Kerstmarkt Gemeentegrot De oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa De 33ste kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat u verrassen door de mooie settingen en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen.

De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen u uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot. Kerstmarkt Fluweelengrot Lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties Dit is alweer de 21e editie van de kerstmarkt. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken. Naast de mooie decoratie voert een rondgang door de Kerstmarkt Fluweelengrot u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen, een unieke 18de eeuwse kapel, stands met kerst- en cadeauartikelen, oude ambachten en een gezellige horecagelegenheid. Beleef de warme kerstsfeer in de Kerstmarkt Fluweelengrot!

Ervaar de kerstsfeer in de Wilhelminagrot en geniet van een sprookjesachtig landschap. Kerst in Winter Wonderland Valkenburg Beleef de Sprookjesachtige zandsculpturen in de Wilhelminagrot waar kunstenaars van over de hele wereld hun zandsculpturen hebben gebouwd. Laat je betoveren door de sprookjessfeer en twinkelende sfeerlichtjes. Deze sprookjessfeer gaat verder op onze kabelbaan die verlicht wordt voor een romantisch tochtje richting de Brasserie de Wilhelminatoren. Hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over Valkenburg. Brasserie Wilhelminatoren biedt een menukaart aan met voor ieder wat wils. Een lekker koud speciaaltbiertje, een lekker stuk Limburgse vlaai of een goedwillende lunch. Bij goed weer zijn in het weekend en tijdens de kerstvakantie ook de Rodelbanen en de Adventure Golfbaan geopend. Beleef de ultieme kerstbeleving in Winter Wonderland!

Op zaterdag om 19.30 uur trekt de volledig vernieuwde Parade met het thema ‘Christmas Fairytales’ bestaande uit sprookjesachtig verlichte praalwagens en dansers in prachtige kostuums op een speciaal voor de Parade gecomponeerde soundtrack door het centrum van Valkenburg. De parade trekt in ca. 25 minuten aan u voorbij.

Na deze Parade komen we huiswaarts... 

 

Prijs volgt

Algemene informatie

Prijs: 
€ 34.00

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media