Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Brouwerij Boon & Colruyt

Gegarandeerd vertrek
Bureel om 8u00 - Sporthal Betekom om 8u30
We beginnen de dag met een bezoek aan brouwerij Boon waarbij er kennis wordt gemaakt met het Brouwen van Lambiekbieren. Brouwerij Boon is de grootste producent van lambiek en is gekend voor zijn Oude Geuze, Geuze Mariage Parfait, Faro, Framboos en Kriek. De brouwerij werkt als één van de weinigen volgens de ‘troebele wort’- methode, ook wel de slijmmethode genoemd, de oudste traditionele brouwmethode voor Lambiek. Bij een rondleiding in een brouwerij hoort als afsluiter natuurlijk ook een degustatie van de bieren in het nabijgelegen cafétje.
Verder naar ons restaurant voor een Alsputse schotel met Bruegel fijnkost met sla en rauwe groenten en een assortiment streekgerechten zoals gestoomde beenham en gerookte ham van jambon Royal Belge uit sint-pieters-Leeuw, pastei met Hals Vaantje, Droge worst, witte en zwarte pensen vergezeld van brood en frietjes. Als nagerecht is er een gebak van het huis.
Na de maaltijd vertrekken we richting Halle voor een bezoek aan het logistieke centrum Dassenveld. Hier komen we te weten hoe een grote winkelketen als Colruyt zijn producten tijdig in de winkels krijgt en welke logistieke aspecten zich daarbij afspelen. We gaan ook langs de technische installaties om te weten te komen op welke manier Colruyt ook erg actief is op het gebied van duurzame energie. Na het bezoek aan het logsitieke centrum is het tijd om huiswaarts te gaan.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 65.50

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media