Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

Aken in chocolade & kerstsfeer

2de autocar gestart!

Vertrek bureel om 09.30 uur. Voor alle Christmaholics die ook Chocoholic zijn is Aken dé stad om heen te gaan: na je chocoladevoorraad flink te hebben aangevuld in de Lindt Chocoladefabriek loop je naar de Kerstmarkt in het centrum van Aken, waar in de prachtige houten kraampjes, naast de mooie kerstartikelen, ook allerhande Duitse Kerstlekkernijen te koop zijn.

Tijdschema
09.30 uur vertrek bureel violettacars
Rond 11.00 uur aankomst aan de Lindt chocoladefabriek
12.15 uur vertrek naar het centrum van Aken
18.00 uur vertrek huiswaarts richting Bureel Violettacars 

De Lindt Chocoladefabriek
Wie dit jaar de Kerstmarkt in Aken gaat bezoeken en ook een chocolade fan is, moet zeker eerst naar de chocoladefabriek van Lindt gaan. Een fabriekshal, waar je een enorm assortiment aan chocolade vindt: niet alleen de reguliere repen en dozen, maar ook alle Kerstchocolade: adventskalenders, figuurtjes als Kerstmannetjes, sneeuwpoppen, bellen en specialiteiten als amandelen in cacao. Een walhalla voor chocoholics en… tegen fabrieksprijzen! Afgebrokkelde plakken (tweede keus) worden in andere verpakking aangeboden. Bij drukte worden de bezoekers gefaseerd binnengelaten, maar als je eenmaal binnen bent kijk je je ogen uit!

De Kerstmarkt van Aken
Omstreeks 12.15 uur vertrekken we dan naar het centrum van Aken voor de de straatjes met de kinderkopjes, de oude gebouwen en het sfeervolle marktplein, waar de kraampjes met hun uitgelezen waren staan, geven, hoewel Aken een grote stad is, het gevoel dat je in een klein Kerstdorpje loopt. Ook culinaire heerlijkheden zijn volop aanwezig: de Glühwein is te koop in bekers met opdruk die je mee naar huis kunt nemen en er zijn heerlijke aardappelpannenkoekjes, braadworsten en warme champignons met knoflooksaus te koop. De kerstartikelen die worden verkocht zijn van goede kwaliteit en origineel: ze dragen bij aan de knusse warme sfeer die er heerst. De etalageversiering van de winkels past er helemaal bij: men pakt echt uit! De “Konditoreien” (banketbakkerijen) stallen hun lekkernijen zo uit dat het kunstwerkjes lijken. Kortom: Aken is in alle opzichten in Kerstsferen gehuld!

Algemene informatie

Prijs: 
€ 17.00

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media