Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

9 Dagen Spanje Santa Susanna

Alle hotels in Spanje zijn tot nader bepaald al tot 30.04.2020 gesloten. We gaan gezien de omstandigheden deze reis niet annuleren maar wel omboeken.
Deze reis kan u omgeboekt worden naar

14-22 oktober 2020 (Lloret de mar, Santa Susanna & Calella)

31 okt-08 nov 2020 = Allerheiligenvakantie, enkel Lloret de mar Laat een negatief bericht niet alleen komen, voor de Allerheiligenvakantie liet hotel Onabrava te Santa Susanna ons ook weten dat het hotel afgehuurd werd door een groep en aldus niet boekbaar zal zijn voor ons.

10 – 18 april 2021 zal de datum paasvakantie 2021 worden, de prijzen zijn hier nog niet gekend en gezien de hotels voor nog onbepaalde duur gesloten zijn kunnen we hier nog geen prijsbepaling op maken. Maar uw reeds betaalde bedrag kan ook van deze reis worden afgetrokken.

 

 

Het toeristische Santa Susanna vormt een geheel met Malgrat de Mar, dus wie houdt van een rustige vakantie en weg wil uit de uitbundige drukte vindt hier de plaats bij uitstek en op wandelafstand van de oude dorpskern Malgrat en Pineda de Mar. Strandliefhebbers vinden er altijd wel een geschikt plaatsje om van de zon te genieten aan het 2 km lange zandstrand dat omzoomd is met schaduwrijke pijnbomen en een boulevard.

Reisprogramma

1e en 2 dag:
Vertrek aan ons bureel omstreeks 15.00 uur. Via autosnelwegen richting Luxemburg Thionville, Metz en Nancy naar Lyon. Langs Valence naar Montelimar en Montpellier naar de Spaanse grens. Daarna naar de betreffende hotels voor ontbijt (facultatief), kamerverdeling en middagmaal. Kamers pas vanaf 13.00u beschikbaar.

2e tot 7e dag:
Vrij verblijf in volpension vanaf de dag van aankomst het middagmaal tot de dag van vertrek het ontbijt. Mogelijkheid om uitstappen ter plaatse te boeken of te genieten van de accommodaties in de hotels.

8e en 9e dag:
Ontbijt. Kamers ontruimen om 10.00 uur. Na het vrije middagmaal vertrek via de Spaanse grens en de Franse autowegen huiswaarts. De nodige stops worden gehouden zowel tijdens de heen- als terugreis om u de gelegenheid te geven de vrije maaltijden te gebruiken. Aankomst bureel 09.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL ONABRAVA****

Een uitstekend verblijfshotel, gelegen in een rustige omgeving op 900m van de eerste winkeltjes van Malgrat en 150m van het strand. Bushalte aan het hotel. Zeer ruime kamers die beschikken over 1 of 2 queen size beds, over een badkamer met bad/douche en toilet, telefoon, tv, frigo, safe (tegen betaling) en balkon met zicht op zee en airconditioning. Ruime ontvangsthal, salon. Internationale keuken. Zeer verzorgde gevarieerde maaltijden in buffetvorm zowel ‘s morgens, ’s middags als ‘s avonds. Animatie-programma zowel tijdens de dag als ‘s avonds. Tegen betaling kan u gebruik maken van binnenzwembad, jacuzzi, sauna, fitness enz... Buiten zwembad gratis. Een zeer comfortabel hotel voor een rustige vakantie ! Een aanrader !

Algemene informatie

Prijs: 
€ 435.00
Datum: 
za, 11/04/2020 tot zo, 19/04/2020
Vertrek: 
15.00 uur

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 90,00
Extra ontbijt dag van aankomst: € 10,00 p.p. (vrijblijvend en te bestellen bij boeking)
Premium kamer toeslag: €8,00 per persoon per dag (bestellen bij boeking en indien beschikbaar)

KORTINGEN
• 1e kind (2 tot 11 jaar) geldend op kamer met 2 volwassenen: -150,00 €
• 2e kind (2 tot 11 jaar) geldend op kamer met 2 volwassenen: - 80,00 €
• 3e volwassen persoon op een dubbel kamer met 2 volwassenen: - 40,00 €

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass ****autocar voorzien van het nodige comfort
2 ervaren chauffeurs tijdens heen en terugreis
Gans de week een 24 uren service ter plaatse door één van onze chauffeurs
Volpension vanaf de eerste dag van aankomst middagmaal tot de dag van vertrek ontbijt
Water en 1/4 liter wijn tijdens de middag- en avondmaaltijden in de verblijfshotels

Niet Inbegrepen

Maaltijden tijdens heen en terugreis
Rondritten en inkomgelden
Persoonlijke uitgaven en dranken indien niet vermeld
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media