Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

9 dagen ITALIË IGEA MARINA

Igea Marina, een plaats die de naam van Hygeia, de Griekse godin symbool van gezondheid en welzijn, dankzij de helende krachten die de zee en de lucht draagt. Dit oude schippersdorp met slechts 1.000 inwoners ligt op een 14 kilometer van Rimini en werd geheel aangepast aan het hedendaags toerisme. Het mooie strand, de natuurreservaten, bars en restaurants en de vele recreatiemogelijkheden maken het verblijf zeer aangenaam. Maar ook de (facultatieve) uitstappen naar charmante dorpjes en steden als San Marino, Ravenna, Venetië, Rimini … mag u zeker niet missen. De Adriatische kust heeft zoveel moois te bieden! Vergeet niet om de “gelaterie” (ijssalons) te bezoeken, want ook smullen van de vele ijssmaken hoort bij een vakantie in Italië!

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge – Igea Marina

Vertrek om 15.00 uur aan ons bureel. Via de Franse autowegen richting Zwitserland. Onderweg worden diverse stops gehouden om de facultatieve maaltijden te gebruiken. Verder richting Italië.

2e dag:

Rond Milaan en door de Povlakte naar Bologna en verder naar Igea Marina, waar we de Adriatische kust en tevens onze bestemming bereiken. (Kamers beschikbaar vanaf 13uur). U kunt vandaag op eigen gelegenheid uw badplaats bezichtigen. Avondbuffet in ons hotel.

3e tot 7e dag:

Vrij verblijf of mogelijkheid tot facultatieve rondritten naar Rimini, San Marino, Ravenna, Venetië en Cesenatico. (Ter plaatse te regelen. Prijzen op aanvraag.)

8e dag: Vertrek terug naar St.-Joris-Winge

Vandaag vertrekken we huiswaarts. Na het ontbijtbuffet, valiezen laden en om 14.00 uur beginnen we aan onze reis terug naar België. Onderweg worden er nog diverse stops gehouden om de facultatieve maaltijden te gebruiken.

 

9e dag 

Aankomst aan ons bureel voorzien om 09.00 uur 

Hotelinformatie

HOTEL : AQUAMARINA ***

Het Aquamarina hotel is een drie sterren familiehotel dat gevestigd is in Igea Marina, op enkele kilometers van Rimini, aan de Adriatische kust en op korte afstand van het strand. De gasten logeren in eenvoudige kamers voorzien van alle comfort ondermeer  douche,wc,airco,tv en telefoon voor een rustige en ontspannen vakantie. De buffetmaaltijden zijn smakelijke en inventieve Italiaanse gerechten. Buiten vinden we het verwarmd zwembadje met zonneterras, dat ons enkele ontspannende uurtjes kan bieden.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 465.00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + 40,00 €

Inbegrepen

Nachtexpress per touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeurs (24 uren service ter plaatse)
Nederlandstalige begeleiding
BTW en baantaksen
Volpension vanaf de 2de dag avondmaal tot de 8ste dag ontbijt met ¼ l wijn en water tijdens de middag- en avondmaaltijden inbegrepen in ons hotel

Niet Inbegrepen

Maaltijden tijdens de heen en terugreis
Andere dranken en persoonlijke uitgaven
Facultatieve uitstappen (zoals in de tekst beschreven) + eventuele inkomgelden zoals de basiliek, stadstrammetje,…
Persoonlijke reisannulatieverzekering

- Geen infodagkorting op deze promotiereis

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media