Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

7 Dagen Oostenrijk Lechtal Verblijfplaats : Elbigenalp

Wanneer u denkt aan het Oostenrijkse Tirol, dan denkt u onmiddellijk aan een ongerepte natuur met meren, rivieren, watervalletjes en natuurlijk ook aan de mooie passen en de fascinerende bergtoppen waarvoor u ogen te kort komt. Maar het is ook genieten van “Apfelstrudel, schnaps,… en van de Gemütlichkeit”. We verblijven in het mooie **** hotel “Stern”, waar door hun Tiroler gastvrijheid, hun lekkere eten, de behaaglijke kamers en hun service er zullen voor zorgen dat uw verlof er onvergetelijk wordt. Hier wil je steeds terugkomen !

Reisprogramma

1e dag: Sint Joris Winge – Elbigenalp 

Vertrek omstreeks 06.00 uur aan ons bureel. Via Aachen en de Duitse autowegen gaat het richting Koblenz, Hockenheim voor het vrije middagmaal. Verder door over Heilbronn, Stuttgart, Ulm en Reutte en via het Lechtal richting Elbigenalp naar ons verblijfshotel “Stern” voor avondmaal en overnachting. 

2e dag: Driepassentocht

Ontbijt. Via Stanzach naar Reutte in de schaduw van de machtige Zugspitze. Over de top van de 1210m hoge Fernpass naar de smaragdgroene Fernsteinsee. Door het Stanzer Tal naar Sankt Anton am Arlberg, de bakermat van de skisporten één van de meest gerenommeerde skioorden van Oostenrijk. Middagmaal. Naar de top van de 1793m hoge Arlbergpass op de toeristische Arlbergstrasse, de verbinding tussen het Tiroolse Sankt Anton en Klosters in de deelstraat Vorarlberg. Oponthoud op de top. Naar de top van de 1773m hoge Flexenpass en bezoek verder naar het toeristenoord Lech op 1440m hoogte. Over Warth naar ons hotel voor het avondmaal en overnachting.

3e dag: Griessbachalm het Almparadijs

Ontbijt. Vandaag gaan we genieten van een maaltijd hoog in de bergen, tevens ook van een prachtig uitzicht over de imposante bergwereld. We rijden tot aan de voet van de bergflank. Vanaf daar stappen we tot aan de Griessbachalm. Voor diegene die het stappen niet aankunnen, voorzien we vervoer (facultatief). Dit wordt een dag om niet te vergeten…, wandelen, lekker eten en feesten hoog in de bergen. Hun motto luidt als volgt: “Danke Liebe Herr… dass ich die unverfälschte Natur bewundern darf”. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

4e dag: Feldkirch - Bregenzerwald - Au - Elbigenalp 

Ontbijt. Via Zürs naar Stuben en door het Klostertal naar Feldkirch aan de voet van het kasteel Schattenburg. Wandeling in de Altstadt langs o.m. de Hirschgraben met de Katzenturm, de Wasserturm, de dom met een flamboyant gotisch interieur en de Marktplatz met de vele arcaden, hoektorentjes en erkers. Middagmaal. Langs Dornbirn en door het natuurgebied van het Bregenzerwald naar Au. Over de 1676m hoge Hochtannbergpass naar Warth. Terug naar ons hotel voor het avondmaal en overnachting.

5e dag: Lech – Rüfikopf

Na het ontbijt bezoeken we vandaag de Lechtaller Alpen. We rijden naar Lech waar we genietend van de natuurrijke omgeving de Rüfikopf-Seilbahn naar een hoogte van 2325 m gebracht worden. Na deze leuke belevenis nemen we ons middagmaal in het hotel en de namiddag gaat het naar het Tannheimertal. In Tannheim nemen we het toeristentreintje Tannheim Alpen-Express naar de wondermooi gelegen Vilsalpsee. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

6e dag: Vrije dag

Ontbijt. Vandaag een vrije dag om te doen wat je zelf wenst. Waarom niet genieten van de faciliteiten in het hotel, je lekker verwennen in de wellness of heb je vandaag de mogelijkheid om een mooie wandeling te maken in de bergen of in de omgeving van onze verblijfplaats. Avondmaal en overnachting.

7e dag: Elbigenalp – Sint Joris Winge

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan ons verblijf hier in het Lechtal. Daarom vertrekken we na het ontbijt huiswaarts. Via Reutte naar Ulm, Stuttgart, Koblenz naar Aachen. Daarna naar ons bureel te Sint Joris Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.00 uur. De nodige haltes onderweg worden gehouden voor de vrije maaltijden.

Hotelinformatie

HOTEL "STERN ****"  & JAGDSCHLOSSL **** 

In hotel “Stern”**** hebben we reeds jarenlang een zeer goede samenwerking. Het is een zeer gezellig en familiaal hotel met vernieuwde kamers. Typische, lekkere keuken met verschillende menukeuzes. Wellness grot met sauna, solarium, whirlpool en stoombad. Wandelingen voor jong en oud, koetstochten, nordic walking, ... en vooral veel plezier!

Algemene informatie

Prijs: 
€ 690.00
Vertrek: 
06.00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

- Eénpersoonskamer: 60,00€

Inbegrepen

- Reis per **** touristclass autocar met het nodige comfort
- Verblijf in volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
- Bekwame chauffeur en reisleider
- Begroetingschnapps
- Kaasmakerij
- Tanheimer express
- Muziekavond met live muziek
- Tiroleravond
- 1x koffie met gebak
- Gebruik van Wellness
- Alle uitstappen en rondritten
- Toeristentaks

Niet Inbegrepen

- Extra kost uitstappen (Jeep - Taxi) € 10,00, Nordic walking € 2,00
- Inkomgelden
- Middagmalen tijdens heen- en terugreis
- Dranken en persoonlijke uitgaven
- Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2017 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media