Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

7 Dagen Oostenrijk Lechtal Verblijfplaats : Elbigenalp

Wanneer u denkt aan het Oostenrijkse Tirol, dan denkt u onmiddellijk aan een ongerepte natuur met meren, rivieren, watervalletjes en natuurlijk ook aan de mooie passen en de fascinerende bergtoppen waarvoor u ogen te kort komt. Maar het is ook genieten van “Apfelstrudel, schnaps,… en van de Gemütlichkeit”. We verblijven in het mooie **** hotel “Stern”, waar door hun Tiroler gastvrijheid, hun lekkere eten, de behaaglijke kamers en hun service er zullen voor zorgen dat uw verlof er onvergetelijk wordt. Hier wil je steeds terugkomen !

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge - Elbigenalp

Vertrek omstreeks 06.00 uur aan ons bureel. Via Aachen en de Duitse auto- wegen gaat het richting Koblenz, Hockenheim voor het vrije middagmaal. Verder door over Heilbronn, Stuttgart, Ulm en Reutte en via het Lechtal richting Elbigenalp naar ons verblijfshotel “Stern” voor avondmaal en overnachting.

2e dag: Driepassentocht - Holzgau

Ontbijt. Via Stanzach naar Reutte in de schaduw van de machtige Zugspitze. Over de top van de 1210m hoge Fernpass naar de smaragdgroene Fernsteinsee. Door het Stanzer Tal naar Sankt-Anton am Arlberg, de bakermat van de skisporten één van de meest gerenommeerde skioorden van Oostenrijk. Middagmaal. Naar de top van de 1793m hoge Arlbergpass op de toeris- tische Arlbergstrasse, de verbinding tus- sen het Tiroolse Sankt-Anton en Klosters in de deelstraat Vorarlberg. Naar de top van de 1773m hoge Flexenpass, via Warth naar Holzgau. Hier maken we kennis met de langste voetgangers hangbrug in Oostenrijk. Terug naar ons hotel voor het avondmaal en overnachting.

3e dag: Op Visvangst – Lech - Rüfikopf

Na het ontbijt vertrekken we naar Lech we gaan op visvangst. Iedereen moet mee doen, geen vangst geen eten! Tevens is er ook een prijs voor de winnaar en een verrassing voor de verliezer! Ons middag- maal bestaat dan ook uit, uw gevangen forel met aardappelsalade en een dessert. Na dit gezellig samen zijn trekken we naar het centrum van Lech. Het vakantieoord bij uitstek. Waar u kan rondkuieren, genie- ten van de natuurlijke omgeving of met de Rüfikopf-Seilbahn (Lech-card) naar een hoogte van 2325 m gebracht worden. Na deze leuke belevenis gaat het terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

4e dag: Elbigenalp (vrije dag)

Ontbijt en vrije dag. Mogelijkheid om samen met onze gids een bezoek brengen aan de houtsnijschool, enig in Oostenrijk of waarom niet genieten van de facilitei- ten in het hotel, je lekker verwennen in de Wellness. Middagmaal in ons hotel. In de namiddag een 2 uur durende wandeling op de Geierwally rundweg of met de huif- kar een tocht in het Lechtal (facultatief). Tevens genieten we vandaag nog van een lekker gebak en koffie in ons hotel. Avondmaal en overnachting.

5e dag: Tannheimertal - Vilsalpsee

Na het ontbijt vrije tijd, eventueel uitrusten of een Geierwally wan- deling met onze gids. We nemen ons middag- maal in ons hotel en daarna rijden we naar het Tannheimertal. In Tannheim nemen we het toeristentrein- tje Tannheim-Alpen- Express naar de won- dermooi gelegen Visalpsee. Mogelijkheid tot een wandeling rond het meer of genie- ten van een lekker pintje of koffie op een terras. Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

6e dag: Feldkirch – Bregenzerwald – Möhrerbrau Brouwerij

Na ons lekker ontbijt vertrekken we langs Warth, de Hochtannbergpas en het natuurgebied van het Bregenzerwald naar Feldkirch voor middagmaal en bezoek. Daarna gaat het richting Dornbirn waar we een bezoek brengen aan de brouwerij “Mohrerbräu” waar men sinds 1834 gestalte gegeven heeft aan de Vorarlberg-biercultuur. Ze ontwikkelen er een 15 tal ver- schillende bieren. Een bezoekje waard ! Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

7e dag: Elbigenalp - St.-Joris-Winge

Aan alle mooie liedjes komt een einde, ook aan ons ver- blijf hier in het Lechtal. Daarom vertrekken we na het ont- bijt huiswaarts. Via Reutte naar Ulm, Stuttgart, Koblenz naar Aachen. Daarna naar ons bureel te St.-Joris-Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.00 uur. De nodige hal- tes onderweg worden gehouden voor de vrije maaltijden. 

Hotelinformatie

HOTEL "STERN ****"  & JAGDSCHLOSSL **** 

In hotel “Stern”**** hebben we reeds jarenlang een zeer goede samenwerking. Het is een zeer gezellig en familiaal hotel met vernieuwde kamers. Typische, lekkere keuken met verschillende menukeuzes. Wellness grot met sauna, solarium, whirlpool en stoombad. Wandelingen voor jong en oud, koetstochten, nordic walking, ... en vooral veel plezier!

Algemene informatie

Prijs: 
€ 725.00
Vertrek: 
06.00

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

- Eénpersoonskamer: 60,00€

Inbegrepen

- Reis per **** touristclass autocar met het nodige comfort
- Verblijf in volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
- Bekwame chauffeur en reisleider
- Begroetingschnapps
- Kaasmakerij
- Tanheimer express
- Muziekavond met live muziek
- Tiroleravond
- 1x koffie met gebak
- Gebruik van Wellness
- Alle uitstappen en rondritten
- Toeristentaks

Niet Inbegrepen

- Extra kost uitstappen (Jeep - Taxi) € 10,00, Nordic walking € 2,00
- Inkomgelden
- Middagmalen tijdens heen- en terugreis
- Dranken en persoonlijke uitgaven
- Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media