Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

7 Dagen Almabtrieb in Sankt Anton Voarlberg

Klein maar fijn, dat is de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. De meest westelijke deelstaat van Oostenrijk ligt tussen de Bodensee en de Arlberg. Hij staat bekend om zijn veelzijdige natuur, prachtige cultuurlandschappen en een leuke mix van oude en moderne architectuur. Dit dal is een ideale uitvalbasis voor onze prachtige uitstappen. Onze verblijfplaats Stuben is gelegen op de flanken van de Arlberg, waar u van hartenlust kan genieten van de grasgroene alpenweide, de mooie omgeving en is een goede uitgangspositie voor onze uitstappen. Vergeet dan ook niet de Almatrieb waar geloei in de verte, rinkelende koebellen en versierde hoofdtooien deel van uit maken. Een boerentraditie dat feestelijk gevierd wordt. Het hotel “Aprés Post / Albona & Jachthuis“ en de familie Brändle staan garant voor een aangename en zorgeloze vakantie! Dus dit wordt een geslaagde en onvergetelijke vakantie!

Reisprogramma

1e dag: Sint-Joris Winge - Stuben

Vertrek aan ons bureel om 06.00 uur. Via Duitse autowegen gaat het richting Oostenrijk. Met de nodige stops onderweg voor het vrije ontbijt en middagmaal. In de vooravond bereiken we onze verblijfplaats Stuben. Na de kamerverdeling, avondmaal en overnachting.

2e dag Stuben omgeving

Na het ontbijt kennismaking met het hotel en omgeving of vrije tijd. ‘s Middags worden we verwend met een welkomstcocktail en een lekker middagmaal. Daarna volgt een verkwikkende wandeling met onderweg het nodige “gletscherwasser” en genieten we van het prachtige uitzicht, de gezonde Alpenlucht.Terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

3e dag: Almabtrieb en Bauerfest in St. Anton

Ontbijt. Vandaag wordt het waarschijnlijk de mooiste dag van de week. We gaan op weg naar de kleurrijke Almabtrieb in St.Anton. Deze boerentraditie wordt feestelijk gevierd. De schapen en koeien worden van de almweides gehaald. De dieren zijn prachtig uitgedost, met bellen, bloemen, linten en spreukenbordjes. Ze keren terug naar de thuisstal, geleid door de ‘Moarkuh’. Het evenement wordt omlijst door een typisch, gezellig Tirools Boerenfeest. In de voormiddag gaan we “Frühshoppen”. Middagmaal in het hotel en in de namiddag gaan we terug voor de “Almabtrieb” dit mogen we ons zeker niet laten ontgaan. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

4e dag: Visvangst - Bergtocht

Na het ontbijt gaan we op visvangst. We gaan allemaal onze eigen forel vangen, die dan tegen de middag voor ons klaar gemaakt wordt. Na de middag wacht een indrukwekkende bergtocht via de Flechen- en Hochtannbergpass naar’ het bergdorpje Damüls, verder via de wondermooie Furkajoch, naar Rankweil. Via Bludenz terug naar onze verblijfplaats Stuben voor avondmaal en overnachting.

5e dag: Silvretta

Na het ontbijt rijden we naar het naburige Bundesland Tirol, doorheen een mooi stukje natuur. Via het Stanzertal, de Trisannabrucke en het Paznauntal naar het Silvretta-massief. Vanaf Galtür klimmen we langs een romantische weg naar de Kops Stausee één van de mooiste plekjes van de Silvretta. Middagmaal en daarna gaat het verder naar de Bielerhöhe op 2036 m hoogte, waar zich de Silvretta Stausee bevindt. Nagenietend van al dat natuur schoon gaat het terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

6e dag: Bregenzerwald

Ontbijt In de voormiddag maken we een prachtige rondrit doorheen het mooie Bregenzerwald. Na het middagmaal in de omgeving van Lochau, van waaruit men een prachtig uitzicht heeft op de Bodensee gaat het verder naar het schiereiland LIndau en maken we er een boottocht naar Bregenz, de hoofdstad van Vorarlberg. Nog wat vrije tijd en daarna naar Stuben terug voor het avondmaal en overnachting.

7e dag: Stuben - Sint Joris Winge

We genieten nog een laatste keer van het lekkere ontbijt alvorens huiswaarts te keren. Met de nodige stops onderweg voor de vrije maaltijden. Aankomst aan ons bureel voorzien om 20.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL: “ APRÈS POST ****”

Alle kamers beschikken over bad/ douche en toilet, haardroger, kabel-tv, radio en een telefoon. Verder beschikt het hotel over lift, diverse restaurants, zonneterras, zwembad, stoombad, 2 sauna’s en infraroodcabine. ‘s Morgens rijkelijk ontbijtbuffet en ‘s avonds 3-gangen keuzemenu met uitgebreid saladebuffet. 

Algemene informatie

Prijs: 
€ 715.00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eenpersoonskamer: +50,00 €

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien
van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en reisleider
Reis op basis van Volpension vanaf de eerste dag
avondmaal tot de laatste dag het ontbijt
Alle uitstappen vermeld in het programma
Toeristentaks en btw

Niet Inbegrepen

Maaltijden heen en terugreis
Dranken en persoonlijke uitgaven
Inkomgelden indien niet inbegrepen
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media