Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

6 dagen Zwitserland: Romantische kerstdagen in het hart van Zwitserland

Dit jaar gaan we kerst vieren in een feeëriek landschap, namelijk naar Seelisberg, idyllisch gelegen in het hart van Centraal Zwitserland. We logeren op een hoogte van 850 meter in het gezellige, familiale hotel Bellevue***, opgetrokken in de authentieke chaletstijl en met prachtig uitzicht over het diepblauwe meer en een indrukwekkend bergpanorama. Het gastvrije onthaal, de lekkere keuken, ... in combinatie met een rustig winters programma, zijn de perfecte formule om de kerstdagen op een gezellige en sfeervolle manier door te brengen.

ALLE UITSTAPPEN EN INKOMGELDEN INBEGREPEN !!!!

Reisprogramma

1e dag: Sint Joris Winge – Seelisberg

Vertrek aan ons bureel omstreeks 06.00u. Via Luxemburg (koffiestop) en verder via de Franse en Zwitserse autowegen naar Seelisberg. Kamerverdeling, welkomstdrank, avondmaal en overnachting in ons verblijfshotel Bellevue. Regelmatige haltes worden onderweg gehouden voor de facultatieve maaltijden.

2e dag: Winterwandeling op Stockhutte – Wandeling in het Tannwald Seelisberg

Na het ontbijt een korte verplaatsing naar Emmetten. Daar nemen wij de kabelbaan naar de Stockhutte, 1250m. Daar start onze korte sneeuwwandeling door het skigebied, daarna middagmaal in het bergrestaurant en nadien met de gondelbaan naar Emmetten. Daarna met onze autocar naar Hochdorf – Seelisberg voor een mooie wandeling door het Tannwald. Op tijd terug voor het Kerstavondfeest. Om 22u00 uur mogelijkheid om de Kerstmisviering in de kerk van Seelisberg bij te wonen. Overnachting.

3e dag: Realp – Zumdorf “Kleinste dorpje van de wereld” – Andermatt – Altdorf

Na het ontbijt reizen we via de Seelisbergtunnel richting zuiden tot afrit Göschenen. Door de Schollenschlucht en via de duivelsbrug, korte halte om foto’s te nemen, komen wij in Realp (1.500) aan de voet van de Furkapass. Hier start een vlakke sneeuwwandeling tot Zumdorf, het kleinste dorpje van Zwitserland. Hier maken we ook tijd voor het middagmaal. Nadien een korte rit naar Andermatt, bezoek aan dit wintersportcentrum. Na het bezoek via Gurtnellen, tot Altdorf, de thuisstad van Willem Tell. Hier ook de nodige tijd om een foto te nemen van de Zwitserse Volksheld en een kleine wandeling door de stad. Daarna terug naar ons verblijfshotel voor avondmaal en overnachting.

4e dag: Romantische Urnersee rondvaart per boot

Na een rustige nachtrust en genoten te hebben van het ontbijtbuffet, wandelen wij naar het bergstation van Tsb Bahn, kabeltreintje. Na de verwelkoming nemen wij het kabeltreintje naar Treib en aansluitend de boot naar Brunnen. Een wandeling aan de oevers van het meer en middagmaal in Restaurant ”Weisses Rössli”. Na de middag bezoek aan de Kirsch distellerie Dettling met aansluitend degustatie. Na genoten te hebben van deze godendrank nemen wij de boot voor een rondvaart op de Fjordachtige Urnersee. Vanaf Brunnen via Rutli, Sisikon, Tellskapelle, Fluelen, Isleten, Bauen, Rutli en Brunnen naar Treib. Daar nemen wij opnieuw de Tsb Bahn naar Seelisberg en ons verblijfshotel voor avondmaal en overnachting.

5e dag: Kloosterdorp Engelberg met koetsrondrit en bezoek Glasblazerij Glasi

Ontbijt. Vandaag staat het kloosterdorp Engelberg op het programma. Wij maken kennis met het kloosterdorp via een koetsrondrit door en rond Engelberg. Middagmaal. Na nog wat vrije tijd, sluiten we de dag af met nog een bezoek aan de glasblazerij Glasi. Nadien via Stans naar Seelisberg voor avondmaal en overnachting.

6e dag: Seelisberg – Sint Joris Winge

Na het ontbijt, valiezen laden en we verlaten deze mooie streek richting Basel, Straatsburg en Luxemburg, Sint Joris Winge. Aankomst voorzien omstreeks 20.00u. De nodige haltes worden voorzien voor de facultatieve maaltijden.

Hotelinformatie

HOTEL BELLEVUE***

Een stijlvol en gezellig hotel in typische Zwitserse chaletstijl, met een panoramisch zicht op het meer. Alle kamers beschikken over modern comfort zoals badkamer, tv, haardroger en balkon. ‘s Morgens wacht u een lekker ontbijtbuffet en smakelijke 3-gangen avondmalen. Gratis gebruik van sauna en fitnessruimte.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 865.00
Datum: 
za, 23/12/2017 tot do, 28/12/2017

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

- Eénpersoonskamer: +125,00€
- Vreemde munten: Zwitserse frank (eventueel mogelijkheid Euro’s om te wisselen in de toeristische dienst van Seelisberg)
- Kinderkorting:
- (0 tot 4 jaar): -350,00€
- (5 tot 6 jaar): -200,00€
- (7 tot 12 jaar): - 130,00€

Inbegrepen

- Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
- Bekwame chauffeur en reisleider
- Overnachting op basis van volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt.
(Ontbijtbuffet, middagmaal op basis van een 3-gangenmenu- avondmaal 3-gangenmenu + Saladebuffet)
- Kerstdiner
- Welkomstdrank
- Alle uitstappen en inkomgelden onder meer Kabelbaan Stockhutte -Urnersee Boottocht - Bezoek en degustatie Kirschdistellerie - Paardenkoets Engelberg - Glasblazerij Galis
- Toeristentaks

Niet Inbegrepen

- Maaltijden tijdens heen en terugreis
- Dranken en Persoonlijke uitgaven
- Overige inkomgelden
- De reis-annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2017 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media