Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

6 Dagen Oostenrijk Kerstminitrip Verblijfplaats : Zell am Ziller

Het brede Zillertal is één van de mooiste van Tirol. Het legt de verbinding tussen het centrale Inntal en de imponerende Zillertaler Alpen, de natuurlijke grens tussen Oosentrijk en Italië. Onze gezellige verblijfplaats Zell am Ziller, noemt zich het mooist gelegen dorp in deze adembenemende natuur, een sneeuwparadijs tussen de Alpen waar u zich ongetwijfeld thuis zal voelen en waar het wondermooie sneeuw decor en de machtige vergezichten een blijvende herinnering zullen vormen.U kunt ten volle genieten van de omgeving en de natuur en kunt zich heerlijk ontspannen in ons hotel Englhof.

Reisprogramma

1e dag St-Joris-Winge – Zell am Ziller

Vertrek bureel om 05.30 uur, via de autosnelweg naar Aachen, Köln (koffiestop), Frankfurt, München, Oostenrijkse grens en zo naar Zell am Ziller. Avondmaal en overnachting.

2e tot 5e dag: Zell am Ziller

Vrij verblijf in volpension, behalve op 24/12 geen middagmaal. Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving, o.m. in het Zillertal,Mayrhofen Adventsmarkt, Kerstmarkt Innsbruck, paardensledetocht, een wandeling, een ritje met de zetellift…. Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse winter en kerstsfeer.Kerstavond in het hotel met Kerstdiner inbegrepen, gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis in Oostenrijk ?

6e dag: Zell am Ziller – St-Joris-Winge

Ontbijt. Valiezen laden en via München naar Frankfurt, Köln, Aachen en St-Joris-Winge. Aankomst voorzien rond 20.00 uur. De nodige haltes worden voorzien om u de gelegenheid te geven de facultatieve maaltijden te gebruiken 

Hotelinformatie

Hotel Englhof ***

We logeren in een uitstekend familiehotel met alle comfort. Mooie en ruime kamers, ingerichte badkamer met douche/bad, toilet, tv, telefoon, radio,… het hotel heeft een zeer goede keuken. Uitgebreid ontbijtbuffet 's morgens, 's middags een 3-gangenmenu en 's avonds 4-gangenmaaltijden.(keuze hoofdmaaltijd) Tevens trakteert men ons op een 6- gangen Kerstdiner. Geserveerd in een aangename typische Tiroolse stube/restaurant. Je kan ook genieten in de welgekende cocktailbar van lekkere cocktails en de gezellige sfeer. Beoordeling: een aanrader! Reeds vele jaren klant aan huis! 

Algemene informatie

Prijs: 
€ 560.00

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 60,00

Inbegrepen

De reis gebeurt per touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur(s)
Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt (op 24/12 geen middagmaal, ’s avonds kerstdiner)
s’ Morgens uitgebreid ontbijtbuffet,’s middags 3-gangenmenu en ’s avonds 3-gangenmenu,waarvan keuze uit de hoofdschotel en saladebuffet.
Uitstap naar Innsbruck (kerstmarkt)en Mayrhofen (adventsmarkt)
6-gangen Kerstgaladiner op Kerstavond met aangepaste muziek

Niet Inbegrepen

De middagmalen tijdens de heen en terugreis
Wegens organisatorische redenen voorbereiding kerstavond op 24/12 geen middagmaal
Persoonlijke uitgaven en dranken
Inkomgelden, paardensledetocht , zetellift,…
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media