Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

6 Dagen Kerstminitrip Lechtal

Op aanvraag van onze trouwe klanten, opteren wij, om weer onze kerstminitrip te laten doorgaan in het Lechtal – Elbigenalp in ons hotel “Stern & Jagdschlössl****” bij Franz Kapeller en zijn familie. Een onvergetelijke winterbestemming. Te midden van de Lechtaler en Allgäuer Bergen ligt onze verblijfplaats, waar het erg geschikt is voor het maken van forse wandelingen in de omgeving. Een paradijs voor rustzoekers. Voor de wintersportliefhebbers is de nodige infrastructuur aanwezig om u een welverdiende en heerlijke wintervakantie te gunnen. De eigenaars van het hotel, de familie Kapeller weten de gasten van “Violettacars” te verwennen. Meer dan ooit is dit hotel geliefd bij ons cliënteel, ideaal gelegen, kort aan de skiliften, vriendelijk onthaal en zeer smakelijk eten. Een zesdaagse om nooit te vergeten! 

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge – Elbigenalp

Vertrek om 05:30 uur. Langs de autoweg richting Duitsland. In de voormiddag halte voor een tasje koffie (facultatief), daarna via de mooi verzorgde Duitse autowegen via Koblenz, Speyer tot de Hockenheimring (facultatief middagmaal). Nadien over Stuttgart en Ulm naar Kempten, de Oostenrijkse grens over en na enkele km komen we aan in het Lechtal. Elbigenalp. Verwelkoming door de hoteleigenaars. Avondmaal en overnachting.

2e tot 5e dag: Lechtal – Elbigenalp Vrij verblijf in volpension.

Mogelijkheid om te wandelen, skiën, rondritten te maken met onze autocar in de omgeving, o.m. naar Holzgau, Warth en eventueel Füssen (naar gelang de weersomstandigheden), een paardensledetocht, een sneeuwschoenwandeling … Genoeg om uw dagen door te krijgen en dit in een Oostenrijkse wintersfeer. Kerstavond in Elbigenalp met 6 gangen kerstgaladiner inbegrepen. Gezellig samenzijn en waarom niet eens naar de nachtmis in Elbigenalp.

6e dag: Elbigenalp – St.-Joris-Winge

Na het ontbijt valiezen laden en omstreeks 07:00 uur vertrek huiswaarts. We rijden over Reutte en Kempten Oostenrijk uit. Via de autoweg naar Ulm, Stuttgart (facultatief middagmaal), Koblenz, Köln, Aachen en Heerlen naar St.-Joris-Winge. Aankomst omstreeks 20.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL STERN & JAGDSCHLÖSSL****

We verblijven in het mooie Gasthof “Stern & Jagdschlössl” bij de familie Kapeller. Deze hoteleigenaars weten de gasten van “Violettacars” te verwennen. Dit hotel staat bekend voor zijn voortreffelijke keuken. ’s Morgens is er ontbijtbuffet, ’s avonds een drie gangenmenu met saladebuffet en daarbij een zeer goede en vriendelijke bediening. Ze organiseren met hun “Hauskapelle” ook al eens een Tiroler- of dansavond. Ambiance verzekerd. Ontspanning overdag, Gezelligheid als de avond valt, het kan hier allemaal…

Algemene informatie

Prijs: 
€ 559.00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 50,00

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien
van het nodige comfort
Bekwame chauffeur
Overnachting op basis van volpension vanaf de
eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
Welkomstdrank
Tiroler Buffetavond en Kerstgaladiner
Uitstap naar Füssen
Toeristentaks en btw

Niet Inbegrepen

Andere rondritten/inkomgelden indien niet vermeld
Paardensledetocht, Nordic Walking.
Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
Dranken, persoonlijke uitgaven en inkomgelden
Persoonlijke reis- en/of annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media