Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

5 Dagen Lourdes Bedevaart

4 overnachtingen te Lourdes en 3 volle dagen ter plaatse in volpension.

Iedereen ruime zetelafstand, dus comfortabel reizen.

Ter plaatse kunt u onder leiding van onze priester alle religieuze vieringen en bezoeken meemaken.

Sinds de miraculeuze verschijning van de H.Maria aan de molenaarsdochter Bernadette Soubirous in 1858 is Lourdes uitgegroeid tot één van de meest bezochte bedevaartsoorden ter wereld. Een reis met een toegespitste aandacht voor Lourdes onder leiding van een priester. Maar ook voor de omringde bergwereld der Pyreneeën. Tijdens het verblijf voorzien we niet alleen een uitgebreid bezoek aan de heiligdommen, er is ruimschoots tijd voorzien om te wandelen of te shoppen in de gezellige winkelstraten van de binnenstad. Een reis naar Lourdes moet u minstens éénmaal beleven, het zal een blijvende indruk op u maken.

Reisprogramma

1e dag: St.-Joris-Winge - Lourdes

Vertrek om 02.30 uur aan ons bureel. Tijdens de dagreis over de franse autowegen kunt U relaxen in onze comfortabele autocar. Regelmatige haltes voor de facultatieve maaltijden onderweg. Aankomst te Lourdes rond 19.00 uur. Indeling der kamers, avondmaal, kennismaking met de omgeving en overnachting.

2e tot 4e dag: Lourdes

Verblijf te Lourdes in volpension. U krijgt ruimschoots de gelegenheid om aan de “Godsdienstige Plechtigheden” deel te nemen, zoals: • Elke dag eucharistieviering in groep door eigen meegekomen priester • Sacramentsprocessie en de zegening van de zieken • De kaarskensprocessie • Laatste dag een bezinningsmoment in de autocar tijdens de terugreis Wat gaan we er nog bezoeken • De grot van Massabielle: deze is dag en nacht toegankelijk voor de bedevaarders • De Crypte – de Basiliek van de Onbevlekte Ontvangenis – de Rozenkransbasiliek – de Pius-X-Basiliek – de Heilige Bernadettekerk • De bolymolen - het cachot - de huidige parochiekerk - de baden - de kruisweg Mogelijkheid om de indrukwekkende Pyreneeën te bezoeken, o.a. COL DU TOURMALET, PONT D’ESPAGNE, CIRQUE DE GAVERNIE. Deze zijn facultatief en ter plaatse te regelen.

5e dag: Lourdes - St.-Joris-Winge

Ontbijt. Vertrek om 06.00 uur via Tarbes naar de autoweg richting Toulouse, Montauban, Brives, Limoges (middagpauze) en via Orleans richting Parijs, Peronne (halte), naar Mons naar St.- Joris-Winge. Aankomst rond 23 uur. Regelmatige haltes voor facultatieve maaltijden.

Hotelinformatie

HOTEL: CHRIST-ROI**** Het prachtig ****familiehotel, zeer rustig gelegen op korte wandelafstand van het heiligdom en het centrum. De kamers beschikken over bad/douche en wc. Gezellig restaurant met een zeer goede Franse keuken. ’s Morgens Frans ontbijt met beleg, ’s middags en ’s avonds 4-gangenmenu die worden geserveerd aan tafel. Verder zijn er nog de mooie salons, lift, tv-zaal en een vriendelijke service. Een uitstekend hotel om fier op te zijn! Ons hotel is reeds meer dan 60 jaar geliefd door onze trouwe klanten, ze voelen er zich onmiddellijk thuis!

Algemene informatie

Prijs: 
€ 425.00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 80,00

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Twee ervaren chauffeurs en geestelijke leiding
4 overnachtingen te Lourdes, dus 3x volpension en 1x halfpension
Ruime zetelafstand

Niet Inbegrepen

Maaltijden tijdens de heen- en terugreis
Inkomgelden, dranken en persoonlijke uitgaven
Facultatieve rondritten
Persoonlijke reis- en/of annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media