Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

2 Dagen Parijs Citytrip

Parijs: de lichtstad, de stad van de liefde, een stad vol kunst, cultuur en historie en vooral, een wereldstad. De stad is eigenlijk een aaneenschakeling van hoogtepunten. Eenmaal de stad ingereden begint het avontuur en kan het niet anders dan her en der even halt te houden. Stadsparken, monumenten, prachtige steegjes, markten, musea en historische monumenten gaan er hand in hand samen. We komen tijdens deze 2daagse ongetwijfeld tijd tekort!

Reisprogramma

1e dag: Sint-Joris-Winge – Parijs

Het vertrek is voorzien om 06.00 uur aan ons kantoor. Via Mons en Assevillers (stop), gaat het richting Parijs. We starten onze tour via de avenue de Champs Elysées naar het Louvre. Wandeling doorheen het Louvre en langs de Seine naar het Île De La Cité. Mogelijkheid tot vrij middagmaal in het Quartier Latin. Waarna de rit ons verder brengt naar de Opéra-Buurt. Mogelijkheid tot vrije tijd (Grote winkelketens: Galeries Lafayette of Printemps) of wandeling met onze gids in deze buurt (Place Vendôme en Madeleine). Naar het hotel voor avondmaal en overnachting. 

2e dag: Parijs – Sint-Joris-Winge

Na het ontbijt starten we deze dag met een grote rondrit doorheen Parijs en de Zakenwijk ‘La Défense’. Halte op Montmartre en bezoek aan deze wijk met eventueel klim naar basiliek. Vrij middagmaal in deze wijk. Richting Montparnasse, facultatieve mogelijkheid tot beklimmen Tour Montparnasse met lift, of alternatief bezoek aan het kerkhof Montparnasse. Verder naar Trocadéro en wandeling naar de Seine en de Eiffeltoren. Hier bieden wij u ook de mogelijkheid om een boottocht op de Seine mee te maken. Terugreis met stop voor avondmaal te Assevillers. Voorziene thuiskomst te St-Joris-Winge rond 21.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL IBIS PORTE CLICHY

Het Ibis Paris Porte de Clichy Centre hotel is volledig gerenoveerd. Het ligt aan de rand van het centrum van Clichy (metrostation Porte de Clichy of RER C), dicht bij Montmartre, en de ChampsElysées en het Stade de France zijn rechtstreeks te bereiken. Het aangename, comfortabele hotel beschikt over 124 kamers met airconditioning, een restaurant, een bar en gratis WiFi.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 199.00
Vertrek: 
Het vertrek is voorzien om 06.00 uur aan ons kantoor.

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: + € 34,00

Inbegrepen

Reis per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en reisleider
Verblijf op basis van half pension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag ontbijt
Alle uitstappen voorzien in het programma

Niet Inbegrepen

Middagmaaltijden
Boottocht en inkomgelden
Dranken en persoonlijke uitgaven
Reis en/of annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media