Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

2 dagen Nederland - Tulpen in Noord Holland

Beleef samen met ons de start van de lente met tulpen buiten het seizoen. Op deze 2daagse starten we met de oudste doorvaarveiling en nemen plaats op de plek van de handelaar in de authentieke veilingbanken. We luisteren naar het verhaal van de enthousiaste tuindersvrouw en proeven hoe echte, verse paprika's en snoeptomaatjes smaken! Maar we zien ook meer dan 1.000.000 tulpen, in de verschillende groeistadia, in vele soorten en kleuren en in een kleurrijke bloemenshow. Een prachtig gezicht! Dit is iets wat we iedereen willen laten meebeleven!

Reisprogramma

1ste dag: St-Joris-Winge - Volendam

Vertrek om 08.00 uur. Via Eindhoven, Utrecht, Amsterdam gaat het richting “Museum Broekerveiling”. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig toegepast in alle grote veilingen. Van de oudste veiling gaat het naar een indrukwekkend bezoek aan ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s en snoeptomaatjes! U ervaart met eigen ogen hoe de hypermoderne tuinder omgaat met teelt, energie, milieu en de nieuwste technische snufjes. Er gaat een wereld voor u open! Verder naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

2de dag: Volendam - St-Joris-Winge

Na het ontbijtbuffet gaat het richting de Tulpenexcursie. Dit is de enige mogelijkheid in Nederland om tulpen te zien buiten het bloeiseizoen. Duizenden tulpen in verschillende soorten, kleuren en groeistadia. We maken een ronde door de kassen waar medewerkers bezig zijn met het plukken van de tulpen. De kassen hebben een capaciteit van ruim 1 miljoen tulpen per cyclus van drie weken. U krijgt uitleg over de verschillende installaties en we nemen een kijkje bij de hypermoderne tulpenbosrobot. Deze machine verwerkt de tulpen in bossen van 10 stuks met behulp van röntgen technologie. Het nieuwste van het nieuwste in de tulpenproductie. Ook mag u kijken in de koelcellen waar de bollen de temperatuurbehandeling krijgen welke nodig is om de tulpen op de geplande tijd in bloei te hebben. 3-gangenmaaltijd. De namiddag gaat het verder naar de "Lentetuin in Breezand", de mooiste overdekte bolbloemenshow van Nederland. Op een oppervlakte van 1.800 m2 verschijnt ieder jaar een prachtige bloemenshow in de kop van Noord-Holland. Genieten van een inspirerende tuin met de grootste variëteit aan bolgewassen, prachtige bloemstukken en fraaie decoraties. Het voorjaar gaat nooit vervelen. Hier moeten we onze reis helaas afsluiten en gaat het terug richting St-Joris-Winge. Thuiskomst verwacht rond 20.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL VANDERVALK****

Het ligt in een rustige landelijke omgeving, op iets meer dan 15 km van Amsterdam. Het biedt een overdekt zwembad en een ruim terras met uitzicht op een meertje. Wifi is gratis beschikbaar. Elke kamer is voorzien van een tv, een telefoon, een kluisje en een koelkast. De badkamer is uitgerust met een bad of een douche, een toilet en een haardroger.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 199.00
Vertrek: 
8u00

Boeken

Het spijt ons, deze reis is volzet en kan u niet meer boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer: +€ 25,00

Inbegrepen

Vervoer per touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en Nederlandstalige reisleider
Inkomgelden: Broekveiling, Agriport, tulpenexcursie en lentetuin
Reis op basis van volpension vanaf de eerste dag avond tot de laatste dag middagmaal

Niet Inbegrepen

Dranken en persoonlijke uitgaven
Reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2019 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media