Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

Zo snel mogelijk wegwezen?

2 Dagen Nederland Keukenhof met Lente - Rondvaart

Het keukenhof is een evenement dat we dan ook niet willen missen en daarom onmiddellijk wijzigen naar 2021 toe.
Deze reis voorzien we volgend jaar 18-19 april 2021”.

 

 

Bezoek het bloemenpark "Keukenhof". We koppelen een rustige lente rondvaart aan dit bezoek zodat we de eerste dag al kunnen genieten van het fraaie uitzicht op de molens en de mooie bloemen. We maken kennis met de tulpen bij de tulpenkweker. Onze verblijfplaats Hoorn, één van die mooie plaatsen aan het IJsselmeer met grachtjes, oude bijzondere gevels en gezellige straatjes met klinkers, terrassen, restaurants en natuurlijk de haven waar het altijd sfeervol vertoeven is.

Reisprogramma

1e dag : St.-Joris Winge - Lisse - Hoorn

Vertrek om 07.00 uur. We rijden over de Nederlandse autowegen via Breda, Dordrecht (vrije koffiestop) richting Den Haag naar Lisse. We bezoeken het wereldberoemde "Keukenhof", waar iedereen op eigen tempo kan kuieren en genieten van de kleurrijke omgeving. Na het vrije middagmaal maken we rond 16.00 uur maken we een rondvaart van een uurtje over de Kagerplassen. We genieten van het fraaie uitzicht, historische molens en kenmerkende dorpen in de bekende en befaamde bloeiende bollenstreek. Verder naar ons hotel voor kamerverdeling, avondmaal en overnachting.

2e dag: Hoorn –Slootdorp – St-Joris- Winge

Ontbijtbuffet.  in de voormiddag ontdekken we het historische centrum van Hoorn samen met onze reisleider om nadien via een toeristische route  Slootdorp te bereiken. Middagmaal, daarna brengen we nog wat tijd door op het veld, waar de tulpen in bloei staan. Tijdens dit bezoek is er een erg leuke beeldpresentatie met ‘live’ uitleg en een rondleiding door kassen, koelcellen en verwerkingsruimte zodat we het gehele productieproces van dichtbij kunnen ervaren. Van hieruit moet het helaas weer huiswaarts. Thuiskomst omstreeks 20.00 uur.

Hotelinformatie

HOTEL: Van Der Valk  Hoorn

Van Der Valk Hotel Hoorn is een uniek hotel, dat uit 155 kamers die een  adembenemende uitzicht over de stad bieden. Sinds 2014 verwelkomt men de  gasten in stijlvolle kamers. Ze zijn uitgerust met airconditioning, een zithoek, een koffiezetapparaat en een kleine koelkast. De badkamers zijn voorzien van een regendouche. Tevens beschikt het hotel over een gezellig restaurant, ’s morgens ontbijtbuffet en ’s avonds dinerbuffet, wellness ruimte met zwembad en sauna (betalend), en een tuin. Gratis wifi.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 255.00
Datum: 
zo, 19/04/2020 tot ma, 20/04/2020
zo, 18/04/2021 tot ma, 19/04/2021

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer + € 45,00

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en reisleider
Volpension vanaf de eerste dag avondmaal tot de laatste dag middagmaal
Toegangsticket Keukenhof
Boottocht Kagerplassen
Tulpen excursie

Niet Inbegrepen

Middagmaal tijdens de heenreis
Dranken en persoonlijke uitgaven
Persoonlijke reis/annulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2020 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media