Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

2 dagen Engeland: Kerstsfeer opsnuiven in Londen

De grootste stad van Europa besteedt erg veel aandacht om kerst zo mooi mogelijk te maken. Wilt u een beroemde kerstboom zien? De kerstboom op Trafalgar Square is misschien wel de beroemdste van Europa. In Londen zijn de mooie etalages in kerstsfeer. Alle winkels in Regent Street, Oxford Street en Bond Street zijn schitterend verlicht en de etalages zijn mooi gedecoreerd. Aan de voet van de Londen Eye vindt elk jaar een grote kerstmarkt met gezellige kraampjes, muziek, glühwein en heerlijke lekkernijen plaats. Zeker een must! Londen is één van de meest bruisende hoofdsteden ter wereld. De mix tussen cultuur en traditie blijkt steeds weer een perfecte combinatie om alle bezoekers te bekoren. Londen zal u zeker een onvergetelijke herinnering nalaten. Tot kijk in Londen!

Reisprogramma

1e dag: St-Joris-Winge - Londen

We vertrekken in de vroege morgen vanuit Sint Joris Winge en rijden via de autosnelwegen naar Calais waar we de shuttle nemen en via de Kanaaltunnel richting Folkstone. Eenmaal op Britse bodem aangekomen rijden we via de autosnelwegen naar Londen. We rijden de Britse hoofdstad binnen via Greenwich, bekend omwille van de nulmeridiaan. We vinden er ook de eerste bezienswaardigheden: Queen’s House, het National Maritime Museum, de Royal Observatory en natuurlijk ook de Cutty Sark. We bezichtigen dit allemaal vanuit de autocar en rijden door naar het financiële en historische hart van de stad: The City of London. Via de wereldberoemde Tower Bridge komen we voorbij aan de Tower of London, de machtige burcht die in opdracht van Willem de Veroveraar werd gebouwd. Vandaag worden de kroonjuwelen er tentoongesteld en houden de Beefeaters er nog steeds de wacht. Wij voorzien ruimschoots de tijd om de Tower of London en Tower Bridge te bekijken. Facultatief middagmaal ter plaatse. De imposante moderne architectuur van The City is uiteraard ook een rondrit waard, maar wij rijden na de middag door langsheen de Theems naar Trafalgar Square en Piccadilly Circus. Hier wordt ruimschoots de tijd voorzien om te gaan shoppen in de bekende winkelstraten van Regent’s Street, Leicester Square en Shaftesbury Avenue. Wie het liever cultureel houdt, kan één van de bekende musea binnenlopen: de National Gallery en de National Portrait Gallery op Trafalgar Square zijn gratis te bezoeken. Vervolgens rijden we naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

2e dag: Londen – St-Joris-Winge

Na een heerlijk Engels ontbijt rijden we naar de luxueuze wijken van Londen: Kensington en Belgravia. We houden halt in de buurt van het Natural History Museum en V&A Museum, twee schitterende musea die gratis te bezoeken zijn. Ook het gratis Science Museum ligt op een steenworp en zelfs Hyde Park is op wandelafstand. In de onmiddellijke buurt vinden we ook het wereldberoemde warenhuis Harrods en de vele winkels van Knightsbridge en Sloane Street. Facultatief middagmaal. Na de middag brengen we een bezoek aan het gebied rond Covent Garden. Wie dat wenst, kan ook eens binnenlopen in het prachtige British Museum (gratis). Daarna terug richting Folkstone voor de overtocht per shuttle. Facultatief avondmaal aan boord. De thuiskomst is voorzien omstreeks 22u30

Hotelinformatie

HOTEL HOLIDAY INN LONDON WEMBLEY ****

Het Holiday Inn London Wembley ligt op slechts 2 minuten lopen van de Arena en met de metro reist u in 7 minuten naar het centrum van Londen. De kamers van het Holiday Inn London - Wembley zijn modern ingericht, hebben TV , internet, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer. De Spirit Health Club beschikt over een zwembad en een fitnessruimte. U kunt ook ontspannen in de sauna, het stoombad of bubbelbad, en er is massagetherapie beschikbaar. Het restaurant serveert Internationale smakelijke gerechten.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 258.00
Datum: 
za, 16/12/2017 tot zo, 17/12/2017

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

- Eénpersoonskamer: +51,00 €
- Vreemde munten onderweg en ter plaatse Britse pond 1£ = +/- 1,18 € of 1€ = 0,84£
- Opmerking:
Plaatselijke tijd is Belgische tijd -1 uur
Adapter voor het elektriciteitsnet in Engeland is gewenst

Inbegrepen

- Reis gebeurt per ****touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
- Ervaren chauffeur en reisleider
- Overtocht shuttle heen en terug
- Verblijf op basis van half pension (vanaf 1e avondmaal tot laatste dag ontbijt)
- Al de vermelde uitstappen omschreven in het programma
- Toeristentaks

Niet Inbegrepen

- De maaltijden tijdens de heen- en terugreis, lunches en diners
- Alle dranken
- Alle uitstappen, toegangsgelden en openbaar vervoer
- Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2017 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media