Kies uw datum

Kies hieronder de periode wanneer u graag weg zou willen gaan.

Kies uw bestemming

Kies hieronder het land waar u graag naartoe zou willen gaan.

2 Dagen de Veluwe

Heerlijk Harderwijk!  Bruisende, romantische, avontuurlijke stad, de stad voor levensgenieters.  Een sfeervolle hanzestad boordevol historie om te ontdekken, maar ook Elburg, een unieke vestingstad op de Veluwe staat op het programma, voeg hieraan toe het openluchtmuseum zoals wij Bokrijk kennen maar dan in Arnhem en een bezoek aan het kleine flesje van Yakult, dat groots geworden is en we hebben een afwisselend reisje met alle ingrediënten voor een geslaagde 2daagse !

 

 

 

Reisprogramma

1e dag: St-Joris-winge- Arnhem – Harderwijk

Vertrek om 07 uur. Vanmorgen gaat het naar het Nederlands Openluchtmuseum van Arnhem. De authentieke gebouwen, aanwezige ambachtslieden en tal van activiteiten maken het openluchtmuseum uniek. Vol met originele boerderijen, arbeidershuisjes, molens, een kerk, schooltje, melkfabriek en ophaalbrug. Je vindt er zelfs een oude rijdende tram, zo kunnen we alles mobiel verkennen. Broodmaaltijd. Een korte rondrit richting onze verblijfplaats Harderwijk. Hier maken we een korte rondgang en nemen we ons avondmaal en overnachting in het Vandervalk hotel.

2e dag: Harderwijk – Elburg – Almere –St-Joris-Winge

Ontbijtbuffet, waarna we naar Elburg rijden, op dinsdag morgen is het hier altijd markt in deze oude Hanzestad. In het oude centrum proeft u nog altijd de sfeer van de middeleeuwen. We nemen een kijkje bij de kazematten en de stadsmuur, de prachtige oude Vischpoort of het “muurhuisje”. Tijd voor ons middagmaal. De namiddag bezoeken we een klein flesje met een groot verhaal. In de fabriek kun je precies zien welke avonturen het wereldberoemde flesje Yakult al sinds 1935 heeft beleefd. We vertellen je van alles over onze fascinerende geschiedenis en leiden je uitgebreid rond langs de verschillende onderdelen van het productieproces. Je ziet bijvoorbeeld hoe de flesjes in een razend tempo afgevuld en gedopt worden. Natuurlijk kun je tijdens de rondleiding ook Yakult proeven. waarna we nog even Almere ontdekken. Van hieruit gaat het helaas weer huiswaarts.

Hotelinformatie

Vandervalk hotel Harderwijk

Het hotel beschikt over 90 luxe kamers, met het nodige comfort. Het sfeervolle restaurant is magisch, de bonte kleuren in kombinatie met warme en rustige tinten, kroonluchters en opvallende behangprints, brengen het hotel in bijzondere sferen. U geniet er van een heerlijk ontbijt en diner.Tevens is de gezellige en ongedwongen hotelbar het middelpunt van het hotel. Je kan er Borrelen in stijl en genieten van en aperitief of na afloop van uw diner van een lekker kopje koffie, thee of een van hun heerlijke digestieven.

Algemene informatie

Prijs: 
€ 249.00
Datum: 
ma, 21/08/2017 tot di, 22/08/2017

Boeken

Er zijn nog plaatsen voor deze reis. Klik hier om te boeken

Toeslagen

Eénpersoonskamer +49,00 €

Inbegrepen

Vervoer per **** touristclass autocar voorzien van het nodige comfort
Bekwame chauffeur en Nederlandstalige reisleider
Bezoek openluchtmuseum Arnhem
Broodmaaltijd 1ste middag
Hotelovernachting op basis van half pension in Vander valk hotel
3-gangenmaaltijd 2de middagmaal
Bezoek Yakult

Niet Inbegrepen

Dranken en persoonlijke uitgaven
Persoonlijke reisannulatieverzekering

Afbeeldingen

© Copyright 2017 Violettacars.be - Alle rechten voorbehouden - Website door RSJ Media